Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Safe Laser Készülékek: Az Egészségmegőrzés Új Dimenziója

Az modern technológia számtalan újítást hozott az egészségmegőrzés területén is. A Safe Laser készülékek egyike ezeknek az új eszközöknek, amelyek segítségével otthon is gondoskodhatunk az egészségünkről. Ebben a blogbejegyzésben részletesen megvizsgáljuk, mi teszi különlegessé ezeket a készülékeket, és miért érdemes fontolóra venni azok használatát.

A Safe Laser Készülékek Működése

A Safe Laser készülékek alapja a lézerterápia, amely a fényenergia pozitív hatásait használja ki az egészségjavítás érdekében. Ezek a készülékek kis, könnyen használható eszközök, amelyeket a bőrre irányítva a lézerfény stimulálja a sejteket és serkenti a szövetek regenerálódását. A lézerterápia híres gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásairól, és a Safe Laser készülékek ezt az előnyt hozzák el otthonunkba.

Az Egészségügyi Előnyök

A Safe Laser készülékek számos egészségügyi problémára alkalmazhatók. A készülékek használata segíthet a fájdalomcsillapításban, a gyulladások csökkentésében, és elősegítheti a sebgyógyulást. Emellett a lézerterápia pozitív hatással lehet az ízületekre, a bőrre, és akár a stressz és szorongás csökkentésében is segíthet.

 

Fájdalom csillapítás
A lézerterápia fájdalom csillapító hatása több biológiai folyamaton alapul:

1. Blokkolja a fájdalom-ingerületek átvitelét a sérült testrész és az agy között. Ezáltal csökkenti az ideg érzékenységet és jelentősen csökkenti a fájdalomérzetet.

2. Csökkenti a sérült testrészben a gyulladást és a duzzanatot. Ezeknek nem “csak” a fájdalom csillapításában van szerepük, hanem a gyógyulást is elősegítik.

3. Fokozza az endorfinok és enkefalinok termelését illetve felszabadulását, melyek természetes fájdalomcsillapító vegyi anyagok a szervezetünkben, ezáltal csökkentik a fájdalomérzetet.

Gyulladás és duzzanat csökkentés
A lézerterápia hatására kitágulnak kisebb artériák és nyirokerek. Ez a megnövekedett értágulat lehetővé teszi, hogy a duzzanatot (ödémát) okozó folyadékgyülem hatékonyan eltávozzon a sérült területekről. A nyirokerek kitágulása továbbá javítja a nyirokkeringést, mely elősegíti ezt a létfontosságú gyógyulási folyamatot. Ez a biológiai mechanizmus a magyarázata, hogy a véraláfutás miért gyógyul rendkívül gyorsan a lézerterápia hatására.

 

Sebek, sérülések gyorsabb gyógyulása
A „lágy-lézer” az élő szervezetre „BIOSTIMULÁCIÓS” (serkentő) hatást fejt ki. Ez annyit jelent, hogy a sejtek, szövetek „lágy-lézerfénnyel“ világítva gyorsabban képesek regenerálódni (pl. a sebgyógyulás felgyorsul). A lézerfény hatására a sejtek anyagcseréje fokozódik, sőt új sejtek, szövetek és új hajszálerek is képződnek.
Összefoglalva: a lézerfény serkenti a test öngyógyító képességét!

A lézerterápia serkenti a fibroblasztok termelődését is, melyek szükséges építőelemei a kollagén termelésnek. A kollagén az a lényeges fehérje, mely elengedhetetlen a régi szövetek megújulásához illetve a sérült szövetek gyógyulásához. A lézerterápia kollagén termelést fokozó hatása miatt rendkívül hatékony nyílt sebek és égési sérülések kezelésében.

Safe Laser lézer készülékek

Safe laser 150 lézerkészülék

Az SL150-es készülék hatása a bőrfelszínhez közeli kb. 3 cm mélységig érvényesül, ezért a felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában van jelentős szerepe.

A Safe Laser 150 egy sokoldalú használatra tervezett lágy-lézer készülék, számos kiegészítővel, így több fajta kezelést tesz lehetővé:

Bőrfelületre helyezve általános lézerként használható
Sugárszűkítővel orrnyílás bevilágítására is alkalmas (sugárszűkítő tartozék)
Száloptikával a fül és a száj kezelhető hatékonyan (külön rendelhető)
Kozmetikai kezelővel a speciális krémeket lehet hatékonyan a bőrbe juttatni (külön rendelhető)
Miért hatékony a Safe Laser ilyen sokféle betegségre?
Mert betegségek, sérülések esetén a sejtekben működési zavarok lépnek fel.
A lézerfény gerjeszti sejtjeink fényérzékeny molekuláit, ezáltal javul a sejtlégzés és a sejtek energia (ATP) termelése.;
A sejtek működése (több területen is) hatékonyabb.
Gyorsabb regenerálódás, a betegségek gyógyulási ideje lerövidül!

Safe laser 500 lágylézer készülék

A Safe Laser 500 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas.
Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat.

Otthoni Használat Kényelme

Az otthoni használatú Safe Laser készülékek előnye, hogy nem kell különleges szaktudással rendelkeznünk a használatukhoz. Ezek a készülékek általában könnyen programozhatók, és a mellékelt útmutatók segítségével könnyedén alkalmazhatók. Otthoni terápiai lehetőségükké teszik a lézerterápiát, így időt és pénzt takaríthatunk meg, miközben gondoskodunk az egészségünkről.

 

Az Egészségmegőrzés Jövője

A Safe Laser készülékek egyértelműen hozzájárulnak az egészségmegőrzés jövőjéhez. Azok, akik szeretnének aktívan részt venni a saját egészségük fenntartásában, érdemes fontolóra venniük ezeknek az eszközöknek a beszerzését. A technológia fejlődésével további innovációk is várhatók ezen a területen, így érdemes nyitottan állnunk az új lehetőségek felé.

 

A Safe Laser készülékek egy izgalmas új lehetőséget kínálnak az otthoni egészségmegőrzés területén. Az egyszerű használat és a sokoldalú alkalmazhatóság révén ezek a készülékek széles körű igényeket elégíthetnek ki. Az egészségünkről való gondoskodás soha nem volt ilyen könnyű és elérhető. Az otthoni lézerterápia a Safe Laser készülékek segítségével új dimenzióba emeli az egészségmegőrzést.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hír
blog comments powered by Disqus