Menü
Ön itt jár: > >

blog

2018. 08. 16. 10:30:55

A WatchBP Office ABI egy orvosi, rendelői professzionális vérnyomásmérő berendezés, megy teljes pontossággal megállapítja a karok közti vérnyomáskülönbséget és a boka*kar index értékét.

WatchBP figyeli az Atrial Fibrillation (AF) érzékelő rendszert

Az AF a leggyakoribb tartós szívritmuszavar, amely a 65 évesnél idősebb népesség 5% -ánál fordul elő, és a 14 év alatt a 85 évnél idősebbeknél. Az AF 5-szer nagyobb stroke kockázatot okoz, és felelős az összes stroke 20% -áért. Sokan nem szenvednek tüneteket az AF-től, ezért továbbra sem diagnosztizáltak, míg a korai kezelés 68% -kal csökkentheti a stroke kockázatát.

A WatchBP AFIB monitorok lehetővé teszik az AF szűrést a vérnyomásmérés során. Az AF-detektáló rendszer bizonyította pontosságát, és újabb, újonnan diagnosztizált betegek kimutatásához vezet az általános klinikai gyakorlatban.

2018. 07. 25. 13:48:35

A  tüskés hát és nyak applikátor egy hatékony gyorsan és könnyen alkalmazható akupresszúrás fájdalomcsillapító eszköz.

A Kuznyecov-féle applikátor egy egyéni, otthoni használatra is alkalmas, gyógyászati segédeszköz. A hagyományos kínai orvoslás őskorának tapasztalataiból származik.

Megszünteti az izmokban és ízületekben fellépő fájdalmat, segít a szervezet regenerálásában.

A lepedőn 18 db hegyes tüskét tartalmazó korong található, melyek ingerlik a háton és egyéb testrészeken található idegvégződéseket, köztük az akupunktúrás pontokat is.

Az akupunktúrás pontok segítségével javítja szerveink működését, serkenti a vérkeringést és az endorfin termelését, mely fájdalomcsillapító hatású.

2017. 03. 10. 13:16:34

Ismerd meg szíved üzenetét!

A stroke a második leggyakoribb halálok a világon, évente több, mint 5 millió ember halálát okozza. A WIWE kifejezetten a pitvari fibrilláció által okozott stroke kockázatbecsléséről ad visszajelzést.

Mindössze 1 perc:

  • EKG mérés
  • Stroke (AFIB) rizikóbecslés
  • Hirtelen szívmegállás
  • rizikóbecslés
  • Véroxigénszint mérés
2016. 09. 13. 12:24:10

Egész testünk súlya a (testméretünkhöz képest) kicsi területre, a talpi részre nehezedik. A test súlyának cipelése alaposan igénybe veszi lábunkat, lábfejünket.

Manapság ritka teljesen egészséges lábfejjel találkozni, a legtöbb embernek lúdtalpa, kalapácsujja vagy egyéb elváltozása van a lábfején, lábujjain. Legalább annyira fontos a lábproblémák kialakulásának megelőzése, mint a már meglévő elváltozások kezelése, szinten tartása.

2016. 08. 03. 11:15:42

 

Mit tehet az, akinek nincs ideje az aktív mozgásra, de szeretné visszanyerni vagy megtartani alakját? Adunk néhány tippet! Olvassátok Évi tollából:

2016. 07. 12. 10:17:09

Szerencsére egyre többen döbbenünk rá, hogy a különböző tisztálkodó szereknek, a bőrünkön keresztül bevitt mesterséges anyagoknak milyen egészségkárosító hatása van.  Manapság egyre több gyártó hirdeti a  parabén, alkohol és alumínium mentes termékeit, de mit is jelent egy valódi natúr kozmetikum?

2016. 07. 05. 10:35:16

Manapság gyakran találkozhatunk sportközvetítésekben a testre ragasztott színes szalagokkal. Nem egy újabb divatőrületről van szó, hanem az egyik leghatékonyabb módszerről a mozgásszervi problémák kezelésében: a kineziológiai tapaszról.

A tapaszok nem csak sportolóknak biztosítanak segítséget, hanem a hétköznapi emberek számára is megoldás nyújthatnak.

2016. 06. 14. 11:02:50

A gravitáció hatására napközben csigolyáink összenyomódnak és a csigolyák közötti kocsonyás anyag egy része átszivárog a környező szövetekbe. Ez a zavartalan pihenések során regenerálódik, de soha nem teljesen. Az idő előrehaladtával a csigolyák közötti rés egyre csökken, melyhez hozzájárul a helytelen testtartás, mozgáshiány, nagymértékű terhelés is.

A gravitációs pad ebben nyújthat megoldást. Használata során a gerincoszlopot nem terheli nyomás és a függő helyzet következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, az izmok megnyúlnak.

2016. 06. 02. 14:15:09

Ha helytelenül mérjük a vérnyomásunkat, valótlan értékeket kaphatunk, mellyel nem csak magunkat csapjuk be, hanem a kezelésünket is rossz irányba mozdíthatjuk.

A gyógyszeres kezelés beállításában rendkívül fontos szerepe van a rendszeres vérnyomásmérésnek. Sok esetben az otthon végzett mérések során teljesen más eredményeket kapunk, mint az orvosi rendelőben. Ezért is bír nagy jelentőséggel a helyes vérnyomás megaállapítása otthoni körülmények között.

2016. 05. 19. 10:29:04

Legyen szó asztmáról, allergiáról vagy megfázásról, a sóterápia megoldást nyújthat a problémára.

A sóterápiás légúti eszközökről általánosságban elmondható, hogy használatukkal csökkennek az allergiás és asztmás panaszok, a fulladásos rohamok. Hatékonyan oldják a lerakódott váladékot a légcsőben és tüdőben a sónak köszönhetően. Csökkentik a nyálkahártya irritációt, a nátha, a tüdőgyulladás és arcüreggyulladás panaszait.