Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

OE308 Medinther középfrekvenciás készülék

666.750 Ft (525.000 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2023. április 04.
Az OE 308 Medinther elektroterápiás készülék kórházakban, fizioterápiás rendelőkben, orvosi magánrendelőkben és minden olyan helyen kiválóan alkalmazható, ahol a fizioterápiás kezelés-fajtákon belül interferencia terápiára és kétpólusú középfrekvenciás terápiára van szükség. A készülék alkalmas kiterjedt, vagy mélyen fekvő beteg területek, krónikus és degeneratív folyamatok, valamint érzékeny betegek ingeráram kezelésére. A készülék által keltett interferenciás áram a testfelszín alatti szövet-rétegekben keletkezik. A készülék felhasználható ideghatás alapon gerjeszthető szövetek, motoros idegek, izmok, kötőszövetek mozgatására, idegek stimulálására, mélyebben fekvő szervek kezelésére. Alkalmas sejtfunkció-aktivizálás koncentráció különbség ki-egyenlítődéssel ödéma felszívódásának és egyéb regenerációs folyamatok meggyorsítására. Használható megfeszült izmok ellazítására, fájdalomcsillapító hatás elérésére.
A terápia előnye, hogy megengedi nagyobb áram-intenzitás alkalmazását, különösen a mélyebben fekvő szövetek kezelésénél, mivel a kezelésnek nincsenek kellemetlen mellékhatásai.
A készülék vezérlése biztosítja a pontos frekvencia és időértékek beállítását:
A készülék kezelése a sokféle összetett funkció ellenére egyszerű, mivel a kijelzőn csak az éppen használt funkcióhoz tartozó elemek jelennek meg. Az alkalmazott grafikus kijelzések szemléletessé és áttekinthetővé teszik a készülék használatát. A rugalmasan kezelt billentyűfunkciókból adódóan mindössze négy billentyű elegendő a készülék teljes kezeléséhez. A készülék együtt alkalmazható az OE-127 típusú Vákuumterápiás készülékkel.
Cikkszám: 20048
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

- CE tanúsított készülék

- Egyszerű és szekvenciális programszerkesztés

- Kétpólusú középfrekvencia A csatorna

- Kétpólusú középfrekvencia B csatorna

- Kétpólusú középfrekvencia A+B csatorna

- Négypólusú középfrekvencia

- Négypólusú középfrekvencia + vektorvezérlés

- KOTS v. Orosz kezelési mód: A, B vagy A+B csatorna; három kezelő program: 1:1; 1:2; 1:4; - Vivőfrekvencia: 2500-4000-6000 Hz

- Kezelő frekvencia: 0-200 Hz

- Spektrumidő: 1-9 sec. - Burst: 0-30 sec. - Szünetidő: 1-30 sec. - Izomstimuláció - Folyamatos hullámkezelés - Külön intenzitás-szabályzó minden csatornához

- Magyar nyelvű beszédfunkció

- Nagyméretű folyadékkristályos kijelzőfelület kék színű háttérvilágítással

- Alapfunkciókban egyszerű kezelhetőség

- Automatikus működés

- Áttekinthető kezelőfelület

- Egyszerű tisztíthatóság

- Könnyen csatlakoztatható OE-127 típusú vákuumterápiás készülékhez

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.