Menü

OE 127 Vacuther vákuumterápiás készülék

Ár:
579.500 Ft (456.299 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2021. augusztus 04.
 -            CE tanúsított készülék
-            Négy vákuumelektróda működtethető
-            Szabályozható szívóteljesítmény
-            Pulzáló vákuum előállítása
-            Halk működés
-            Egyszerű kezelhetőség
-            Automatikus működés
-            Áttekinthető kezelőfelület
-            Egyszerű tisztíthatóság
-            Csatlakoztatható erre alkalmas elektroterápiás készülékekhez
 
A készülék kórházakban, fizioterápiás rendelőkben, orvosi magánrendelőkben alkalmazható elektroterápiás készülékek kezelőelektródáinak páciensre történő felhelyezésére, valamint pulzáló vákuum alkalmazásával masszázs végzésére.
A készülékkel négy vákuumharang helyezhető el a páciens bőrfelületén az alkalmazott kezelésfajtának megfelelően. A szívóteljesítmény a vákuumelektródákon fokozatmentesen szabályozható a maximumig. Gombnyomással választható ki, hogy egy vagy két elektródapáron jelenjen meg a vákuum illetve a kezelőáram. Az alkalmazott vákuumnak köszönhetően jobb elektródakontaktus érhető el a bőrfelületen, nagyobb hatású lesz a kezelés, és kevésbé veszi igénybe a páciens bőrét.
A készülék csatlakoztatható a Medinther OE-308 típusú elektroterápiás készülékhez, illetve bármely, erre alkalmas elektroterápiás berendezéshez.
A megfelelő elektromos kontaktust a páciens bőrével használat közben megnedvesített viszkóza szivacsbetétek biztosítják. A szivacsokból a készülék által felszívott nedvesség lecsapató tartályban gyűlik össze, amely időszakonként automatikusan üríti a vizet a hátlapon elhelyezett csatlakozón keresztül. Az elektródapólusok színekkel jól megkülönböztethetően jelöltek. A készülék alkalmas hullámzó vákuummasszázs végzésére is. A vákuumpulzálás frekvenciája kétféle ütemben választható. Ezzel a kezeléssel helyi vérbőség idézhető elő a bőrfelületen. A szívóharangok, csövek, csatlakozók jól tisztítható, Egészségügyi használatra alkalmas anyagokból készültek.
A készülék kezelése egyszerű, szemléletes előlapkialakítású.
Cikkszám: 20060

Leírás és Paraméterek

 A készülék kórházakban, fizioterápiás rendelőkben, orvosi magánrendelőkben alkalmazható elektroterápiás készülékek kezelőelektródáinak páciensre történő felhelyezésére, valamint pulzáló vákuum alkalmazásával masszázs végzésére. A készülékkel négy vákuumharang helyezhető el a páciens bőrfelületén az alkalmazott kezelésfajtának megfelelően. A szívóteljesítmény a vákuumelektródákon fokozatmentesen szabályozható a maximumig. Gombnyomással választható ki, hogy egy vagy két elektródapáron jelenjen meg a vákuum illetve a kezelőáram. Az alkalmazott vákuumnak köszönhetően jobb elektródakontaktus érhető el a bőrfelületen, nagyobb hatású lesz a kezelés, és kevésbé veszi igénybe a páciens bőrét. A készülék csatlakoztatható a Medinther OE-308 típusú elektroterápiás készülékhez, illetve bármely, erre alkalmas elektroterápiás berendezéshez. A megfelelő elektromos kontaktust a páciens bőrével használat közben megnedvesített viszkóza szivacsbetétek biztosítják. A szivacsokból a készülék által felszívott nedvesség lecsapató tartályban gyűlik össze, amely időszakonként automatikusan üríti a vizet a hátlapon elhelyezett csatlakozón keresztül. Az elektródapólusok színekkel jól megkülönböztethetően jelöltek. A készülék alkalmas hullámzó vákuummasszázs végzésére is. A vákuumpulzálás frekvenciája kétféle ütemben választható. Ezzel a kezeléssel helyi vérbőség idézhető elő a bőrfelületen. A szívóharangok, csövek, csatlakozók jól tisztítható, Egészségügyi használatra alkalmas anyagokból készültek. A készülék kezelése egyszerű, szemléletes előlapkialakítású.