Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Mágneses szorítók jótékony hatása turmalin segítségével

A gyógyító hatása így érvényesül:

GYVFMS_VIVAFIT_Magneses_terdszorito_turmalinnal-S-i8478.jpg-       A turmalin sejt szinten fejti ki hatását, ami egy minimális, egészséges határokon belüli sérült sejtek gyorsabb lebontására szolgáló sugárzást bocsát ki, ezen a szinten nagyon sokat segít a sérült sejtek gyorsabb lebontásában és a megújuló egészséges sejtek gyorsabb kialakulásában.
Ennek lehet az a következménye, hogy a használat után az első időszakban nagyon felmelegszik a bőrünk, ami amiatt történik, mert azon területen több sérült sejt gyűlt fel a testben és ezeknek a lebomló és gyógyító folyamatát - ami egyébként is végig menne – sokkal gyorsabban viszi végig à emiatt lehet valóban ilyen fokú túlmelegedés, de ez mindig a körülményekhez mérten egyedi, ezért nem került a termékbe még pontos leírás

-       A mágnes pedig bio mágnes, ami ellentétesen működik, mint egy normális mágnes.

 

 Ez taszító hatású a vérben keringő vas molekulákra és két módon segíti a regenerálódást:

o    A turmalin által lebomló sérült sejtek részecskéit segíti tovább áramolni, hogy ne   az adott helyen legyen sok a teljes feszívódás ideéig à segíti a szervezet munkáját

o    Segíti a regeneráló folyamatot a bio mágnes, a vérkeringést segítő            folyamatos áromoltatásával, így a sejtek folyamatosan friss, oxygénnel                teli véráramból tudnak összeállni.

-       Az elasztikus szorító folyamatos segítséget nyújt az adott területen az izmoknak és ízületeknek a test tartásában, azzal, hogy besegít a tartásban. Így az addig túlterhelt sejtjeink, ízületeink lehetőséget kapnak a regenerációra és a megerősödésre.

 

Megjegyzés:

 

-       Az elején lévő túlmelegedés a felgyorsuló gyógyulási folyamat következménye, ami esetenként máshogy megy végbe.

-       Az, hogy ruha alá vagy ruha fölé javasoljuk nem egyértelműen elkülöníthető.

Ruha alatt jobban kifejti hatását a közvetlenebb kapcsolódás miatt. Azonban, ha ez az elején túl erős, akkor érdemes kevesebb időkre ruhára felvenni, ameddig jónak érzi az ember. Ez az idő előre haladtával, ahogy a lebomló és újra felépülős sejtek folyamata jobb szinten tart, ennek a túlmelegedése arányosan csökkenni fog.

-       A későbbiek során, amikor ez a folyamat megtette jótékony hatását inkább marad az elasztikus szorítás, tartás a fő szerepben à így korlátozás nélkül használható.
Azonban ebben az esetben is érdemes, mint minden elasztikus szorító esetében nem teljes nap magunkon tartani, hanem csak amikor fontos. Azon kívül hagyni kell a testet szabadon is, főleg estékre.

 

Azt javasoljuk a terméket a kezdeti kellemetlenségek mellett kisebb időre a fentiek alapján használja.

Ez a kellemetlen túlmelegedés hamar enyhülni fog és akár órákon át jó segítséget tud nyújtani.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog