Menü

Fókuszban a légtisztítás és a párásítás!

A lakásunkban ahol legtöbbet tartózkodunk, különösen fontos a levegő tisztasága és páratartalma.

Egy jól szigetelt lakásban szellőztetés után nagyon nagy koncentrációban fordulnak elő allergének. Ezek megszűrésére számos légtisztító készüléket vásárolhatunk, melyek teljesítményben és tudásban nagyon különbözőek. Cégünk sok éve forgalmaz Vivamax párásító és légtisztító készülékeket, melyek működésükben megbízhatóak.

Az egyszerűbb légtisztítók hidronionizációs technológiával működnek, tehát vízben kötik le a levegőben lévő szennyeződéseket és a megtisztított levegő kifújásával egyidejűleg ionokat bocsátanak ki, melyek segítenek a mikroszkópikus, nehezen kiszűrhető szennyeződések semlegesítésében.

Léteznek többlépcsős tisztítási mechanizmussal rendelkező levegőtisztító berendezések, melyek általában az alábbi szűrőkkel rendelkeznek:

-HEPA szűrő: A 0,3 nagyságú mikro szennyeződések kiszűrése

-Aktív szénszűrő: gázok, füst és kellemetlen szagok semlegesítése

-Plazmagenerátor: vírusok baktériumok gombák semlegesítése

Érdemes megvizsgálnunk a levegő páratartalmát is. Ezt egy nagyon egyszerű páratartalom mérővel megtehetjük. Az optimális páratartalom egészséges felnőtt ember számára 40-60 %, komfortérzet és egészségmegőrzés szempontjából egyaránt. Gyermekeknél az ideális érték 60-70 %.

Alacsony páratartalom mellett a légút nyálkahártyáinak irritációja fokozódik, legtöbbször a szemek szárazsága, torokkaparás, száraz köhögés jelentkezik. Ez könnyen orvosolható egy párásító készülék beüzemelésével.

 A Vivamax ultrahangos párásító készülékek intenzitása szabályozható, csendes működés jellemzi őket, tehát éjszaka is kényelmesen használhatóak. A víztartály kapacitása és a kényelmi funkciók száma típusonként eltérő.

Látogasson el webáruhazunkba, ahol a légtisztító és párásító készülékeket részletes leírást és árakat is talál!

 

Kövessen minket:                                                  Kapcsolat:  Röntgen Kft.

                                                                Kecskemét, Aradi vértanúk tere 5.

                                                                e-mail: nfo@rontgenkft.hu

                                                                                     Tel: 30/578-49-22   76/482-250

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog