Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Előzze meg a hírtelen szívhalált!

Előzze meg a hírtelen szívhalált!

Ismerd meg szíved üzenetét!

A stroke a második leggyakoribb halálok a világon, évente több, mint 5 millió ember halálát okozza. A WIWE kifejezetten a pitvari fibrilláció által okozott stroke kockázatbecsléséről ad visszajelzést.

Mindössze 1 perc:

 • EKG mérés
 • Stroke (AFIB) rizikóbecslés
 • Hirtelen szívmegállás
 • rizikóbecslés
 • Véroxigénszint mérés

Kinek ajánlott:

1.Szívproblémákkal rendelkezők, akik rendelkeznek azon szívbetegségek valamelyikével, melyeket a WIWE képes kimutatni (szívritmuszavar, pitvari fibrilláció), így egyfajta után követésként lehet használni az egyes epizódok, rosszullétek rögzítésére.

2. 40 évfelettiek, beleértve az időseket is, akik távol élnek egészségügyi intézményektől vagy nem tudnak rendszeresen utazni.

3.Rizikófaktorral rendelkezők, akiknek magas a vérnyomása, akik túlsúlyosak, dohányoznak, rendszeres alkoholfogyasztók vagy éppen stressznek vannak kitéve. Az ő esetükben a fenti tényezők káros hatásainak megfigyelésére használható a WIWE.

4.Egészségtudatos emberek és olyanok, akik törődnek rokonaik egészségével.

Egészséges vagy egészségesnek vélt emberek vizsgálata esetén megbizonyosodhatunk a valós állapotról, felderíthetjük az esetleges problémákat. Amennyiben az utóbbi következik be, akkor azok nyomon követése lehet a WIWE feladata.

Miért a Wiwe?

 

 1. Megelőzhető a stroke és a  hirtelen szívhalál

Automatikus rizikóbecslést ad, felhívja a figyelmet a szokásos EKG paramétereken kívül a pitvari fibrillációra és a világon egyedülálló módon a szívizom állapotára is,közérthető részletes magyarázattal. A veszélyes tendenciák korai felismerésével a világon a leggyakoribb halálokot (a világon 30%, Magyarországon 50%) előzhetjük meg.

 

 

 

 

 1. Mérés bárhol, bármikor

Hordozható, könnyű, névjegykártya méretű eszköz.

1percalatt mérEKG-t és véroxigén szintet. A méréshez elegendő a WIWE. (Nem szükséges okoskészülék, ha pl. gyorsan szükséges, mert rosszul érezzük magunkat, hiszen az adatok tárolódnak.)

 1. Önellenőrzés

Orvos nélkül is képet ad a szív egészségi állapotáról. Rizikószűrést biztosít. Nem szükséges bonyolult, költséges orvosi vizsgálatnak kitenni magunkat

 1. Irányt mutat az egészséghez vezető úthoz

 

 

Személyre szabott módon támogatja döntéseinket a helyes életmód kialakításában (lépésszámláló, kalóriaszámláló használatával), hogy a szívbetegségek kockázatait csökkenteni tudjuk.

.

 

 1. Megbízhatóság

Több, mint 98%-os pontossággal elemző intelligens algoritmus, világszabadalom,  adatvédelem, számos szakmai publikáció, rendkívüli tudományos sikereket elért csapat a szakterület kiválóságaival (kutatók, orvosok), SM 50 éve az egészségügy szolgálatában.

 1. Minőség

Prémium kategóriás orvostechnikai eszköz. 24 hónap garancia. TÜV által bevizsgálva. CE jel. FDA engedély 2017-ben.

 

 

 1. Gondoskodás szeretteinkről

A WIWE applikáció alkalmas több felhasználó kezelésére is, nyomon követve a mérési eredmények tendenciáit. Okostelefonhoz sem kell érteni, odaadhatjuk a WIWE-ot az idősebb szüleink kezébe is -a mérési eredmények majd később töltődnek át a mi telefonunkra.

 

 

 

 1. Időt és pénzt spórolhatunk meg

1 perc alatt mér, az okostelefonon egyből láthatóak az eredmények. Nem kell elmenni orvosi rendelőbe, várakozni és pénzt kiadni. Az otthon (vagy bárhol) mért eredményt megmutathatjuk vagy továbbíthatjuk az orvosunknak e-mailben is.

 

 

 1. Mindenki  életét megkönnyíti

Nem kell 24 órás monitorizálás, nem kell Holter készüléket a páciensekre aggatni. Nekik kényelmesebb a WIWE használata, orvosként pedig azonnali adatokat kapunk az eredményekről. Teljes kép a páciensről (véroxigén szint, pulzus, egyéb betegségek).

 

 

 1. Anyagi haszon

 

 

Versenyképes,megfizethető ár, nincs további költsége a kiértékelésnek, szolgáltatásnak, mint más termékeknél.

A betegségek megelőzésével az egészségügyi költségek csökkennek.

Rendelje meg itt!

Jöjjön el és próbálja ki személyesen!

További kérdéseire ügyfélszolgálatunk szívesen válaszol, keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

Kövessen minket:                                                   Kapcsolat:  Röntgen Kft.

                                                                Kecskemét, Aradi vértanúk tere 5.

                                                                e-mail: info@rontgenkft.hu

                                                                                     Tel: 30/578-49-22   76/482-250

Tartalomhoz tartozó címkék: blog