Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

OE302 Ultron Home ultrahangos kezelőkészülék

514.350 Ft (405.000 Ft + ÁFA)
Menny.:
Várható szállítás: 2023. május 15.
A Home-therapy fizioterápiás készülékcsalád lehetővé teszi a körzeti orvosi rendelőben ill. magánrendelőben dolgozó orvos számára viszonylag kis anyagi ráfordítással egy komplex fizioterápiás kezelést biztosító rendelő kialakítását. A készülékek kis méretüknél fogva hordozhatóak, tehát a mozgásukban korlátozott betegek otthoni kezelése is megvalósítható. A készülékcsaládnak két tagja van, amelyekből az egyik ultrahangterápiás (OE-302 Ultron Home) készülék, a másik pedig elektroterápiás (OE-304 Elektrocombi Home) kezelésre alkalmas.
 
Az OE-304 Elektocombi Home típusú kombinált készülék tizenegyféle hullámforma választékával mind diadynamikus, mind szelektív ingeráramú kezelésekre széles körben alkalmazható.
A készülék a beállított intenzitású kezelőáram alá bázisként automatikusan az áram 10 %-át adja hozzá. A készülék komplex páciensvédelemmel rendelkezik, automatikusan figyeli a pácienskör ellenállását, nem megfelelő kontaktus esetén a kezelőáram automatikusan visszaszabályozódik. Ha a pácienskör ellenállása megfelelő a kezelőáram visszaszabályozása lágyan történik, kiküszöbölve a hirtelen áramütésérzetet. A készülék automatikus dózisadagolást végez, tehát az időmérés csak akkor történik, ha a páciensen kezelőáram folyik.
Cikkszám: 20031
Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.