Menü

Multifunkcionális hűsítő párna

Ár:
7.200 Ft (5.669 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2021. október 19.

Multi funkciós hűsítő párna egyedi tervezése miatt egyik oldala hűti Önt a forró nyári napokon, a másik oldala pedig egy nagyon kényelmes finom anyagú párnaként használható.
A termék használatához nincs szükség bármilyen energiafogyasztásra vagy elemre.

A terméket kifejezetten alváshoz/pihenéshez fejlesztették ki, hogy megakadályozza a test túlmelegedését. Sikerült megvalósítani, hogy enyhe nyugtató érzés mellett mentesítse a testét a túlmelegedéstől, külső segítség vagy energiafogyasztás nélkül. A termék használata során nem kell aggódni, hogy felébred a melegtől vagy éppen fázna, hiszen a hűsítőzselé átveszi a test melegét. Az egyedülálló formula biztosítja azt a megoldást, amely egy szenzációs hűsítő és nyugtató érzést nyújt, eltérően bármely más módszerrel.

Normál körülmények között a hűsítő multifunkcionális párna hőmérséklete néhány fokkal hidegebb marad, mint a külső levegő hőmérséklete, még hűtés nélkül is. Miután ez az anyag érintkezik a bőrrel, a hőátadás azonnal elindul.

Ameddig arca érintkezik a matraccal, az eloszlatja a plusz hőt a testétől, egészen addig amíg eléri a test normál hőmérsékletét.

Egy párnát éveken keresztül tudja használni akár napi igénybevétel mellett is. Ez az egyik legjobb beltéri hűtési mód éjszakára, mellyel biztonságosan és környezetbarát módon tarthatjuk testünk normál hőjét.

Többfunkciós használat:

  1. Hűsítő oldal a nyári melegben vagy egészségügyi felhasználásra
  2. Meleg oldalon a hűvösebb napokra

A hűtő párna, olyan, mint egy oázis a párnák között: hűvös, nyugtató, és pihentető. Növeli a kényelmét, és nyugodt alvást biztosít. Olyan érzést nyújt, mint annak, aki a nyári hőségben alszik az árnyékban és egy enyhe szellő megfújja.

Multi funkciós hűsítő párna egyedi tervezésű, egyik oldala hűti Önt, a másik oldala kellemes pamut anyagú, ami akkor is jó, ha pihenni szeretne, és gyorsabban elaludni, szerkezete különleges.

Csomagolás:  PVC kézitáska
Méret: 40x40 cm

Cikkszám: GYECOOL4