Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Littmann Master Cardiology

127.000 Ft (100.000 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. április 16.
Master Cardiology: az egyoldalas €śMaster mellkasi hallgatófej lehetővé teszi mind a magas, mind az alacsony frekvenciák megfigyelését a mellkasi hallgatófej elfordítása nélkül. Tömör rozsdamentes acélból, kétcsatornás csőrendszer, hőszigetelt peremek, beszabályozható kettős laprugó. Puhán hangszigetelő tartalék fülolivák és speciális gyermekgyógyászati feltét. 3 év garanciával.
Cikkszám: fekete-master
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Felhasználói felület: be/ki kapcsoló gomb.

Készülékre szerelt LCD kijelző háttérvilágítással

Frekvencia jelző, hangerő jelző, páciens szívverés mérő.

Tájékoztatja a használóját a „szűrő” beállításokról, a hangerőről, az elemszintről és a páciens szívveréséről Készenlét: miután bekapcsolta, a nap további részében alvó üzemmódban van a használatig. Nem kell várni a használatba vételhez. Automatikusan bekapcsol, amint a pácienst vizsgáljuk.

Figyelmeztet, amikor az elemszint alacsony. Mindenféle eszköz nélkül, könnyen kicserélhető az elem.

Tartós fényezett, fém mellkasi hallgató fej. Ellenáll az ütésnek, leejtésnek. Elhárítja a felület sérülésének lehetőségét.

Javított hangélmény!! Csökkentett használat közbeni súrlódó hang. Kifinomultabb hangminőség. Környezeti zajcsökkentés: kiszűrési terjedelem 85%. Hangerő szabályozás. Frekvencia választás: harang, membrán. Hangerő terjedelem: 1x-24x. db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.