Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

LabStrip U mALB/CREA Tesztcsík

5.910 Ft (4.654 Ft + ÁFA)

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Várható szállítás: 2024. július 25.

A LabStrip U mALB/CREA Tesztcsík egy kiváló minőségű, megbízható tesztcsík, a vizelet vizuális vagy gépi kiértékeléshez.

25 darab tesztcsík albumin és kreatinin friss humán vizeletből történő szemikvantitatív meghatározására , illetve a minták mikroalbuminuria  szűrésére.

Cikkszám: U00032634
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kizárólag DocUReader 2 Pro vizelet analizátorral történő kiértékelésre vagy vizuális leolvasásra használható. A LabStrip U mALB/CREA a 98/79/EC direktíva alapján professzionális használatra alkalmas In Vitro Diagnosztikai orvostechnikai eszköz.

Klinikai jelentőség:

A tesztcsík a vese betegségekhez kapcsolódó patológiás elváltozás felismeréséhez segítséget nyújtó szűrő teszt.

A mikroalbuminuria a kezdődő nefropátia tünete, illetve jelezhet szív- és érrendszeri megbetegedéseket . Az albumin koncentrációja a vizeletben az ürített vizeletmennyiségtől függ . A kreatinin vizeletbe történő kiválasztása általában állandó. Az albumin/kreatinin arány használatával korrigálható a térfogat hatása, ezért a mikroalbuminuria diagnosztizálása és kezelésének nyomon követése, monitorozása céljából használható friss vizelet a 24 órás gyűjtött vizelet helyett.

A DocuReader 2 PRO készülék 2.2.1-es szoftververziójánál korábbi verziók esetén szoftverfrissítésre van szükség. A frissítést letöltheti weboldalunkról, amelyhez videó útmutatót is biztosítunk. Pendrive-on is igényelheti a frissítési csomagot, ez esetben kérjük megrendelésnél a megjegyzés pontban tüntesse fel. A szoftverfrissítés folyamatát a használati útmutató 3.5 fejezetében találja meg részletesen.

A csomag tartalma:

A 25 teszt elvégzésére alkalmas reagens készlet az alábbiakat tartalmazza:

25 db LabStrip U mALB/CREA tesztcsík

a vizuális leolvasáshoz színskálát tartalmazó címke

1 db regisztrációs kártya a DocuReafer 2 Pro készülék beállításához

1 db használati utasítás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.