Menü

Innomed CA360 B bifázisos defibrillátor készülék

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2021. augusztus 09.
360 Joule Ha a beavatkozás során szükségessé válik, akkor a Cardio-Aid™ 360-B képes akár 360J energiájú bifázisos sokkot is leadni.  
Tipikus töltési idő 2,7 sec* (200 J, második ütés) A kivételesen rövid töltési idő a lehető leggyorsabb beavatkozást biztosítja, így növelve a túlélési esélyeket.  
AED mód  A felhasználót egyszerű, áttekinthető képernyő és hangutasítások vezetik végig a legújabb ERC ajánlás szerinti újraélesztési folyamaton. Mindez biztonságos és egyszerű kezelést biztosít, minimálisra csökkentve a felhasználó tévedésének lehetőségét. Egy rövid tréning elvégzése után, az utasítások betartásával mindenki képes lehet a Cardio-Aid™ 360-B defibrillátorral az élet mentésre.  
STAR™ bifázisos hullámforma  A STAR™ (Self-Tracking Active Response) bifázisos hullámforma tervezésekor a fő cél az optimalizált energia leadás volt. Az FPIM technológia segítségével minden körülmények között maximális energia pontosságot lehet elérni, ami a lehető leghatásosabb terápiát biztosítja.  Klinikai vizsgálatok során a STAR™ hullámforma a defibrillálási kísérletek 100%-ában sikeres volt, a kórházon kívüli adatok átlagos páciensek esetében 89%-os sikert mutattak.  
Aritmia detektálás
 Az alkalmazott FVFT technológia garantálja, hogy a defibrillátor gyorsan és megbízhatóan detektálja a páciens rendellenes szívműködését minden üzemmódban.  
Impedancia mérés
 A Cardio-Aid™ 360-B a páciens védelmét és a terápia hatékonyságának növelését a páciens mellkasi impedanciájának folyamatos monitorozásával éri el.
Cikkszám: 20453

Leírás és Paraméterek

Intelligens energia menedzsment  Az új IBLT eljárás használatával nem érheti meglepetés a felhasználót, mert mindig korrekt információval rendelkezik az akkumulátor állapotáról. Az akkumulátoros üzemidőt 150%-kal megnöveltük az új technológiáknak köszönhetően.  A készülék még hiányzó vagy lemerült akkumulátor esetén is teljes értékű, minden funkciójával üzemeltethető hálózatról.  
 
Kardió verzió
 A QSDT eljárás lehetővé teszi a detektálás minimális késleltetését és a kardió verziós terápia megbízhatóságát.  
 Transzkután pacemaker  A gyors beavatkozás érdekében a készülék az egyszer használatos elektródok mellett lehetővé teszi a multifunkciós defibrilláló lapát-elektródok használatát is a külső pacemaker terápia alkalmazásakor.  
 
12 csatornás EKG  A DSP technológiával támogatott EKG használata a páciens állapotának pontos diagnosztizálását segíti a beavatkozás előtt vagy után. Az intelligens IPDT módszer garantálja a pacemakeres betegek megfelelő monitorozását.
Sokoldalúság  A Cardio-Aid™ 360-B ideális defibrillátor klinikai és kórházi alkalmazásra. Egyszerű kezelhetőségének és a magas szintű szolgáltatásainak köszönhetően mind a gyakorlott személyzet, mind a szaklaikusok számára gyors és hatékony használatot tesz lehetővé.  A készülékbe épített SunTech vérnyomásmérő modul gyorsan, pontosan méri a paciens vérnyomását.  Az oxigén szaturáció megbízható mérését a világszerte elismert Nellcor™ pulzoximéter garantálja.  
Egyszerű kezelhetőség  A felhasználó választhat az egyszer használatos vagy az ergonomikus, kezelő gombokkal ellátott multifunkciós külső lapát-elektródok közül. A lapát-elektródokon közvetlenül is állítható az energiaszint, indítható a töltés és a sokkolás, így a kezelőnek használat közben nem kell a készülékhez nyúlnia. Nyitott szívműtét közben belső elektródok használhatók a defibrilláláshoz.  
Design Az ergonomikusan kialakított CBKH készülékház biztosítja a kényelmes hordozhatóságot