Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Higén+99 kéz és bőrfertőtlenítő 500 ml pumpás

4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)

 A HIGÉN+99 egyedülálló magyar fejlesztésű környezetbarát, bio tisztító és fertőtlenítő folyadék.
Az ismert összes vírus és baktérium ellen hatásos, elpusztítja a gombákat, a penészt és az algákat. 100% környezetbarát.

A gyártási technológiából és folyamatából adódik, hogy egy nagyon tiszta és természetesen naturális anyag keletkezik, ez a hipoklórossav = HOCl = HIGÉN+99. 

A készítményt töményen, hígítás nélkül alkalmazza. 5 ml fertőtlenítőszert juttasson száraz tenyerébe, majd alaposan dörzsölje el a kezén úgy, hogy kezeletlen bőrfelület ne maradjon. Hagyja megszáradni.

Cikkszám: 38232
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Hatékonysága:
Az ismert összes vírus és baktérium ellen hatásos, elpusztítja a gombákat, a penészt és az algákat. Pl: HIV, H1N1, Influenza, Ebola, Zika, Pseudomonas, Legionella, Salmonella, Listeria, Staphylococcus aureus stb.

Tisztít, szagtalanít és fertőtlenít.


Bio tulajdonsággal rendelkezik, mert biokémiai folyamat mintájára készül, pH semleges, a bőrrel érintkezve nem okoznak felületi sérülést a kézfejen, vagy a szabadon hagyott testfelületeken. Hosszútávú használata ellenére sem vált ki allergén reakciókat.
2013. óta van forgalomban és a mai napig nem érkezett visszajelzés arra vonatkozóan, hogy használójának bármiféle kellemetlenséget kellett volna elviselnie miközben a HIGÉN+99-el tisztított és fertőtlenített.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.