Menü

FFP3 szájmaszk

Ár:
1.400 Ft (1.102 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2021. augusztus 03.

FFP3 minősítésű légzés- és vírusvédelmi szájmaszk adatai

  • FFP3 maszk szűrőkapacitása: ≥97%

Az FFP3 szájmaszk védelme közelít a tökéleteshez, persze a teljesen záró arcmaszkok után.

Az általunk forgalmazott FFP3 szájmaszk megfelel a követelményeknek, és teljesíti az EN149:2001 európai szabvány kritériumait.

A mindennapokban az elérhető legjobb védelmet képes nyújtani, használata segít csökkenteni a koronavírus fertőzés kockázatát is, de nem helyettesíti a folyamatos fertőtlenítést, mivel anélkül előbb-utóbb bekövetkezhet a fertőzés.

FFP3 maszk szűrőkapacitása: ≥97%

FFP3 LÉGZÉSVÉDELMI SZÁJMASZK TUDNIVALÓK

Az FFP az európai megfelelőségi szabvány, ennek a legmagasabb fokozata az FFP3. 

A szűrő típusú légzésvédő szájmaszkok esetében (mint amilyenek a javasolt FFP3 szűrőosztályú légzésvédő szájmaszkok) a belélegzett levegő egy szűrőn áramlik keresztül, amely a szennyező anyag visszatartásával, szűrésével a levegőből eltávolítja és/vagy megköti a részecske, valamint a gáz, gőz halmazállapotú szennyezőket.

A környezeti levegőtől függő légzésvédő eszközök rendeltetése, hogy a levegőben levő szennyező anyagnak belégzéssel a szervezetbe jutását az egészséget nem károsító (eltűrhető) szintre csökkentse. Ez egyúttal azt jelenti, hogy nem várhatunk el teljes körű, azaz 100%-os védelmet. Ennek oka az alászívásban rejlik. Az alászívás belégzéskor az arc és a védőeszköz zárókerete mentén, valamint a szelepeknél és egyéb szerkezeti elemek mellett a környezeti levegőből a légzésvédő belső terébe (közvetlenül a légzőzónába) bejuthat környezeti levegő.

A részecskeszűrő félálarcok jele FFP (Filtering Facepiece Particulare). Teljesítményük, szűrési hatékonyságuk és legnagyobb teljes alászívásuk alapján 1, 2 és 3 osztályba sorolhatók, a 3-as a leghatékonyabb.

Cikkszám: 32468