Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

FFP3 szájmaszk

520 Ft (409 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. április 16.

Safelab FFP3 eldobható maszk

Magas fokú védelem

A maszkviselés lényegében országosan, mindenhol kötelező, még a szabadban is. Nem mindegy azonban, hogy milyen maszkkal óvja önmagát és szeretteit. Az FFP típusú termékek kimagasló, 99%-os szűrési hatékonyságot biztosítanak, nálunk pedig remek áron juthat első osztályú FFP3 maszkhoz.

Jó választás minden helyzetben

Az FFP3 típusú maszkkal nagyobb biztonságban tudhatja magát bárhol, bármikor. A tömegközlekedés, a bevásárlás, az ügyintézés változatlanul potenciális fertőzésveszélyt jelent, termékünkkel azonban hatékony védelmet kap a vírus ellen. A Safelab puha és kényelmes maszkja állítható orrpánttal is rendelkezik a tökéletes illeszkedés érdekében, viselése pedig hosszú távon sem megterhelő.

Megfelel az előírásoknak

A maszkokra szigorú nemzetközi szabványok vonatkoznak. Az FF3-as típusú termékeknél elvárás, hogy a levegőben lévő 0,3 mikronnál nagyobb részecskék 99,95%-át kiszűrjék. Érdemes tudni, hogy a COVID-19 vírus cseppfertőzés esetén nagyjából 5 mikron nagyságú. A Safelab eldobható FFP3 maszkon tehát nincs esélye átjutni! A maszk megfelel az EN 149:2001 szabványnak, vagyis minden tekintetben teljesíti az FFP3 kategória követelményeit.

Cikkszám: 32468
Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.