Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Arianna orrszívó porszívó

1.640 Ft (1.291 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. június 21.

A kisbabák orrából a váladékot úGy távolítja el, hogy ez nem kellemetlen, de mégis hatásos. A készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív ! KÉSZÜLÉK A SZÍVÁSERՐSSÉGET ÖNMAGA BESZABÁLYOZZA !
 
Az orrszívó elvi ismertetése:
A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Az egyik legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek még nem tudja kifújni az orrát, és időbe tellik, míg az újszülött és a fiatal csecsemő megtanul szájon át lélegezni. Az orrban felgyülemlett váladék ezért igen megnehe-zíti a légzést, rossz közérzetet okoz, és az egészséget károsító további szövődmények: a fül, az arcüreg és az alsó légutak megbetegedéseinek forrásává válhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele.Erre a cálra a porszívóhoz kapcsolt orrszívó kiválóan alkalmas. Természetesen az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell. A váladékszívás a szakorvosi kezelés kiegészítését, a közérzet és a légzés javítását, valamint a következmények megelőzését szolgálja.

 
 
Cikkszám: U00028427
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A kisbabák orrából a váladékot úgy távolítja el, hogy ez nem kellemetlen, de mégis hatásos. A készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív ! KÉSZÜLÉK A SZÍVÁSERŐSSÉGET ÖNMAGA BESZABÁLYOZZA !

Az orrszívó elvi ismertetése: A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Az egyik legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek még nem tudja kifújni az orrát, és időbe tellik, míg az újszülött és a fiatal csecsemő megtanul szájon át lélegezni. Az orrban felgyülemlett váladék ezért igen megnehe-zíti a légzést, rossz közérzetet okoz, és az egészséget károsító további szövődmények: a fül, az arcüreg és az alsó légutak megbetegedéseinek forrásává válhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele. Erre a cálra a porszívóhoz kapcsolt orrszívó kiválóan alkalmas. Természetesen az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell. A váladékszívás a szakorvosi kezelés kiegészítését, a közérzet és a légzés javítását, valamint a következmények megelőzését szolgálja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.