Menü

ABPM 06 Ambuláns vérnyomásmérő monitor

Ár:
405.500 Ft (319.291 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2021. április 14.

ABPM-06 ambuláns vérnyomásmérő készülék

A Meditech ABPM-06 24-órás vérnyomásmérő monitor pontos képet ad a vérnyomásvariabilitásról, az éjszakai dippingről és a reggeli vérnyomás-emelkedésről is magasvérnyomás-betegség kezelésének szolgálatában. A lépcsős leeresztésnek, valamint a könnyű, kisméretű készülékháznak köszönhetően az új modell éppolyan kényelmes és megbízható, mint a Meditech korábbi készülékei. Az ABPM-06 megnövelt méréstartományainak köszönhetően pontosabb vérnyomásprofilt biztosít, és még ennél is többet nyújt:

 1. A/A validáció

  Mi sem bizonyítja jobban az ABPM-06 készülék megbízhatóságát, mint az EHS pontossági kritériumai szerinti A/A minősítésű klinikai validáció.

 2. Beépített hangrögzítő

  Akár a doktor vagy épp a páciens számára hasznos új funkció lehet. 8 db 15 másodperc hosszúságú hangjegyzet áll rendelkezésre a legfontosabb információk rögzítéséhez.

 3. Standard mini USB kábel

  Az egyszerűen beszerezhető standard mini USB kábelnek köszönhetően a tartozék pótlása nem állítja kihívás elé a felhasználót

 4. SleepWell® funkció

  Egyedülálló Meditech innováció! Az ABPM-06 új, alvásbarát algoritmusát úgy fejlesztettük ki, hogy a készülék működése a lehető legkevésbé zavarja a pácienseket. Ennek megfelelően a vérnyomásmérő monitor csak abban az esetben ismétel sikertelen mérést, ha ez valóban indokolt.

 5. Kézi felprogramozhatóság

  Készülék, egy páciens és egy egészségügyi szakember. Semmi többre nincs szükség az ABPM-06 felprogramozásához, a 3 előre betáplált mérési tervnek köszönhetően a vizsgálat PC nélkül, kézzel is elindítható.

 6. Automatikus mandzsettadetekció

  Nem szükséges időt pazarolni a helyes mandzsettaméret beállítására. Az ABPM-06 tökéletesen igazodik a csatlakoztatott mandzsettához.

+1 Azonnal nyomtatható riportok

Újabb időt spóroló funkció! Mindkét Windows-alapú szoftvercsomagunk kínál azonnal nyomtatható riportokat a vizsgálat végén, ezzel is egyszerűsítve a felhasználók dolgát.

Cikkszám: 15450

Leírás és Paraméterek

Mintariport:

Szett tartalma:

1 x ABPM felvevő egység, 1 x hordtáska, 1 x normál méretű mandzsetta (nagy és kis méretű mandzsetta szintén rendelhető), 2 x AA alkáli elem, 1 x standard mini USB kábel, 1 x telepítő CD, amely a legfrissebb szoftververziókat tartalmazza (CardioVisions & EasyABPM) valamint a felhasználói dokumentumokat, 1 x minőségtanúsítvány