Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

A szívünk egészsége- Otthoni EKG mérés

A szívünk az életünk motorja, és mindannyian törődünk vele. Mégis, mennyire figyelünk oda rá, nap mint nap? Sokan csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már jelentkeznek a panaszok.De mi lenne, ha előre láthatnánk a problémákat, és időben megelőznénk azokat? Itt jön képbe az EKG-technológia, amelynek segítségével betekintést nyerhetünk a szívünk állapotába, még mielőtt komolyabb tünetek jelentkeznének.

Az EKG, vagyis elektrokardiográfia, egy olyan vizsgálat, amely során a szív elektromos aktivitását mérjük. Ennek segítségével képet kaphatunk a szívritmusról és a szívizom működéséről.

De miért is fontos ez?

Nos, az EKG segítségével felismerhetjük a szívritmuszavarokat, a szívizom elégtelenségét, vagy akár a szívinfarktus jeleit is, még mielőtt azok súlyos problémákat okoznának.

Az EKG-technológia egyik kiemelkedő eszköze a WIWE volt, mely évek óta a szívünk legjobb barátja volt. De sajnos, mostanáig a WIWE nem elérhető, ami sokakat aggaszt. Azonban ne csüggedjünk, mert van megoldás!

Több helyettesítő termék is elérhető, melyek ugyanolyan hatékonyak és megbízhatóak, mint a WIWE.

Az egyik ilyen alternatíva a Viatom Pulsebit, melynek segítségével könnyedén és gyorsan végezhetünk EKG-méréseket bármikor és bárhol.

A Pulsebit  – 2 elvezetéses EKG vizsgálat - forradalmi találmány azoknak, akik szeretnék otthon, orvos nélkül ellenőrizni az EKG diagramjukat. A készülék segítségével adatokat kapunk a szív állapotáról, melyet diagram formájában is megjelenít. A mérés alatt élő kép látható a szívműködést kísérő elektromos impulzusokról. Színes kijelzője lehetővé teszi, hogy felhasználója visszajelzést kapjon az eredmény tekintetében okos telefon használata nélkül is.

Az adatokat a memória tárolja, de azonnali mentés segítségével továbbíthatja orvosának, hozzátartozóinak. Az alkalmi vagy a napi kontroll lehetőség számos rendellenesség, kóros EKG felismerésére.

A készülék applikációja magyar illetve angol nyelven is elérhető hasonlóképpen a Viatom DUO EKG-hoz.

A Viatom DUO EKG egy másik remek lehetőség, amely ötvözi az EKG-technológiát a modern kényelemmel és hordozhatósággal.Kerülje el a sorban állást, a hosszas várakozást és ellenőrizze otthon, sportolás vagy munka közben szíve állapotát. A DuoEKG S készülék segítséget nyújt akár pillanatnyi napi kontroll vagy akár 5 perces EKG mérésre, szívritmus meghatározására. A DuoEKG-S készülék megmutatja az aritmiát, szívritmust, pitvarfibrillációt, tachycardiát, bradycardiát, korai pitvari összehúzódásokat. 

 

Emellett a klinikailag validált Alivecor EKG is kiemelkedő választás lehet, mely precíz és megbízható eredményeket szolgáltat.

 

Tehát ne hagyjuk figyelmen kívül szívünk jelzéseit, és ne hagyjuk, hogy a WIWE hiánya lelassítsa a szívünk egészségének monitorozását.

Válasszunk egy megbízható helyettesítőt, és tegyük meg az első lépést a szívünk egészsége felé!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hír
blog comments powered by Disqus