Menü

Winix P150 légtisztító készülék

Ár:
74.990 Ft (59.047 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2019. május 30.
A Winix P150 légtisztító készülék háromszintű tisztítási folyamat segítségével hatékonyan távolítja el a levegőben terjedő 0,3 mikronnál nagyobb méretű szennyező anyagokat, bele értve a baktériumokat, vírusokat, vegyi anyagokat, pollent és a port. A levegő először az aktív szén előszűrőn halad át, majd a 99,97%-os hatékonyságú True-HEPA szűrőn. A készülék a természet ihlette WINIX Plasmawave® technológia segítségével a levegőben lévő szennyező anyagokat, vírusokat és baktériumokat azonnal molekuláris szinten semlegesíti.
Cikkszám: GYWP150

Leírás és Paraméterek

A tiszta levegő az alvás minőségének kulcstényezője. A Winix GYWP150 légtisztító készülék három lépcsőben távolítja el a szennyeződést, port, pollent és a szagokat, és akár 99,97%-kal tisztább, egészséges levegőt állít elő. A készülék diszkrét stílusos megjelenésének, formatervezésének köszönhetően bármely otthonba tökéletesen illeszkedik. A légszennyezettség érzékelő a levegőminőség függvényében szabályozza a ventilátorsebességet, így biztosítja az optimális életteret. Az érzékelő a legapróbb változásokra is reagál, így Ön mindig tiszta, egészséges levegőt lélegezhet be. A British Allergiy Foundation és a ECARF tanúsítványa igazolja hogy a készülék hatékonyan szűri ki az allergéneket a levegőből. Kiknek ajánljuk a készüléket Allergiásoknak, mivel a készülék hatékonyan szűri ki a levegőből az allergéneket. Gyerekszobába, a gyerekeknél fellépő gyakori légzőszervi problémák megelőzésére. Állattartóknak, mivel a készülék nagy hatékonysággal szűri az állatszőrt, port és semlegesíti a szagokat.

Termékjellemzők

True HEPA szűrő Eltávolítja a levegőben terjedő 0,3 mikronnál nagyobb méretű szennyező anyagok 99,97%-at, beleértve a baktériumokat, vírusokat, vegyi anyagokat, pollent és a port.

Aktív szén szűrő Kiszűri a szagokat közvetítő apró részecskéket.

Automatikus mód A levegőszűrő beállításait a levegőminőség alapján szabályozza.

Szűrőtelítettség-jelző A szűrőtelítettség-jelző jelzi, hogy ha szükség van a szűrők cseréjére.

Levegőszennyezettség érzékelő Folyamatosan figyeli a levegő minőségét.

Fényérzékelő A levegőszűrő beállításait a szoba megvilágítása alapján szabályozza. Aktiválja az automatikus készenléti módot.

Csendes működés

Energy Star, ECARF, AHAM, UK Allergy tanúsítványok

Gyártó által javasolt maximális helyiségméret : 34 m2

A készülék mérete: 21 x 47 x 35 cm