Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Salvus gyógyvíz jótékony hatásai

 

A 40 oC hőmérsékletű SALVUS gyógyvizet a Bükk hegység nyugati lábánál fekvő bükkszéki üdülőfaluban termelik ki 540 m mélyről. SALVUS gyógyvíz összetételét tekintve a világon egyedülálló, nagy oldott ásványi sótartalmú, alkáli-hidrogén-karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik.

Mire és hogyan használható a SALVUS gyógyvíz?

Emésztőrendszeri problémákra:

  • gyomorégés, émelygés, hányinger esetén
  • enyhítheti a reflux betegség tüneteit
  • teltségérzet esetén is kedvező hatású
  • tompa gyomortáji fájdalom esetén
  • gyomorhurut és egyéb savtúltengéssel járó gyomorbetegségek és gyomorfekély kezelésére

Külsőleg is használható rovar-és szúnyogcsípésre.

Légúti betegségekre:

  • légutak hurutos megbetegedéseinek kezelésére
  • nyákoldásra
  • rekedtség esetén a hangszálak regenerálására
  • Astma bronchiale, Croup-szindróma kezelésére
  • dohányzás okozta panaszok ellen

Alkalmazása: porlasztva inhalátor segítségével vagy ultrahangos párásítóval inhalálva, belélegezve

 

Röntgen Kft ajánlásai:

Hordozható Mesh inhalátor a Salvus gyógyvíz porlasztására is alkalmazható, praktikus és extra csendes inhalátor gyerekeknek és felnőtteknek.

A Salty-Air ultrahangos párásító alkalmas mind Salvus gyógyvízzel, mind illóolajjal történő párásításra. A legtöbb párásító vagy párologtató porlasztóját szétmarja, tönkreteszi a sós víz és az illóolaj, azonban a Salty-Air párásítóval könnyedén tud gyógyklímát teremteni otthonában.

Mit jelent a SALVUS vizes „gyógyklíma”?

A SALVUS gyógyvízből párásító segítségével előállított, magas (70-80%-os) páratartalmú gyógyköd, amely belélegzéssel a mély légutakba juthat és kifejtheti jótékony hatását. A sós pára belégzése a letapadt, szívós váladékot fellazítja, és könnyebbé teszi annak kiürülését, ezért sokan azt tapasztalhatják, hogy légzőszervi megbetegedések esetén tiszta, sós párás levegőben jobban érzik magukat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog