Menü

QuikRead go CRP készülék

Ár:
553.700 Ft (435.984 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2021. december 09.

A QuikRead go CRP, a C-reaktív protein (CRP) teljes vérben, szérumban vagy plazmában lévő kvantitatív meghatározására szolgál.

 A QuikRead go készülék egy mennyiségi és minőségi eredmények mérésére is alkalmas fotométer. A QuikRead go műszer a küvetta fényelnyelési tulajdonságát méri, majd a nyert fényelnyelési értéket átszámítja az egyes küvetták címkéjén kódolva feltüntetett, mérés előtti kalibrációs adatok alapján, és az eredményt koncentráció-értékben vagy pozitív/negatív eredményként tünteti fel. Az egyszerű használhatóságának, a gyors eredményeknek és a megbízhatóságának köszönhetően a QuikRead go készülék értékes diagnosztikai eszközt jelent az egészségügyi szakemberek számára a mindennapokban.
QuikRead go műszer tulajdonságai és jellemzői:
Egyszerű használat * Magától értetődő kezelőfelület * Interaktív érintőképernyő, amely a felhasználót animációk segítségével vezeti
A műszer kezelése kevés időt igényel * Automatikus keverés és reagens-hozzáadás előre töltött küvettákba * Az eredmények automatikusan tárolódnak a műszer belső memóriájába; a felhasználó, illetve a beteg azonosítója összekapcsolható az eredményekkel.
Csatlakoztathatóság * Három szabványos USB csatlakozó memóriakártya, nyomtató és vonalkódolvasó csatlakoztatására * Csatlakoztathatóság laboratóriumi (LIS), illetve kórházi információs rendszerhez (HIS).
 

Cikkszám: 194083

Leírás és Paraméterek