Menü

QuikRead go CRP, 50 teszt kapillárisokkal és dugattyúkkal

Ár:
63.500 Ft (50.000 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2021. december 15.
QuikRead go CRP
A QuikRead go CRP teszt egy egyszerűen elvégezhető gyorsteszt, amely a QuikRead go műszerrel használva a C-reaktív protein (CRP) teljes vérben, szérumban vagy plazmában lévő kvantitatív meghatározására szolgál. A C-reaktív protein (CRP) pontos meghatározása döntő jelentőségű lehet a fertőzés tüneteivel rendelkező betegek kezelésében.
Az egészséges emberek vérében a CRP csak nagyon alacsony koncentrációban van jelen. Bakteriális fertőzés esetén a CRP szint jelentősen megnő, míg a vírusos fertőzés végképp- vagy csak alig van hatással a CRP értékre. A QuikRead go CRP-teszt segít az egészségügyi szakembereknek azonosítani azokat a betegeket, akiknek szükségük van antibiotikumos kezelésre, illetve azokat, akiknek erre szükségük nincs. Továbbá fontos azt is tudni, hogy az antibiotikum hatással van-e a betegség lefolyására. A QuikRead go CRP-teszt alkalmas a kezelés hatékonyságának nyomon követésére is. A megfelelő információk birtokában a betegeket meg lehet nyugtatni, hogy elegendő a tüneti kezelés. Másrészt viszont, a mért magas CRP-érték alátámasztja a baktérium-fertőzést és indokolttá teszi az antibiotikumos kezelést.
A QuikRead go CRP teszt jellemzői
Megbízható eredmények * Kiváló minőség - a teszt eredménye összehasonlítható a laboratóriumi eredményekkel * Reprodukálható CRP-eredmény 5 - 200 mg/l-ig terjedő tartományban
Gyors eredmények * Eredmények 2 percen belül * Egyszerű használat
Nincsenek kézileg elvégzendő lépések * Automatikus korrekció a hematokrit értékétől függően * Elvégezhető ujjbegyből vett vérmintából, valamint vénás vérből, plazmából ill. szérumból is.
Cikkszám: 194083-1

Leírás és Paraméterek