Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

O2 Ring véroxigén és pulzusmérő gyűrű

57.990 Ft (45.661 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2023. március 30.

O2 Ring – véroxigénszint - pulzusmérő gyűrű

 

Az O2Ring készülék lehetőséget nyújt mind a napi kontroll mind pedig a teljes naphossz ideje alatt a folyamatos véroxigén szint és pulzusszám nyomon követésére. (más, kisebb teljesítményű készülékek a folyamatos viseletre nem alkalmasak) Gyűrű formájának köszönhetően kellemes viselete nem okoz diszkomfort érzetet. 

használata: Helyezd fel a szilikon ,,gyűrűt” a bal kezeden található szimpatikus ujj tövére, s a start gomb megnyomásával indulhat a mérés. 

Cikkszám: HM-o2
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Tárold az adatot biztonságban

Az adatok a készülék memóriájában valamint az applikáció segítségével biztonságban tudhatod. Egyszerűen megoszthatók és továbbíthatók szakorvosoknak, közeli hozzátartozók is több km-es távolságból ellenőrizhetik értékeidet. 

Minden pillanatban kontroll alatt

A Viatom Brand arra is gondot fordított, hogy egy másodpercre sem veszítsen szem elől. Nem csak méri az értékeidet, de alacsony véroxigénszint vagy rendellenes pulzusszám esetén is rezgéssel figyelmeztet arra, hogy az értékek kritikus tartományba estek.

Alvási apnoe, éjszakai légzéskimaradás

Gyakran felmerül a kérdés éjszakai alvás alatt, hogy a párunk miért nem vesz levegőt több másodpercen át. Valószínűsíthető, hogy légzéskimaradás esetleg apnoe áll fenn. Az O2 Ring ezen időszak alatt azonnal észleli a leesett véroxigén szintet és ez mozgásra készteti a testet anélkül, hogy felébrednénk, s ennek pedig hatására automatikusan levegőt veszünk.

Manuálisan és okosan 

Az O2 Ring-et akár manuális, applikáció nélkül vagy a vihealth alkalmazással is használhatod. A folyamatos használat alatt pedig diagramokat, statisztikákat készít akár a napközbeni futás, séta alatti állapotról vagy akár éjszaka mért adatokról. Csak viseld a gyűrűt, ő pedig elemzi az értékeidet. 

 

• típusa: véroxigénszint és pulzus mérő készülék /  EXTRA: ÉJSZAKAI ALVÁS ALATTI LÉGZÉSKIMARADÁS, rendellenes pulzus ESETÉN BEAVATKOZIK
INTELLIGENS RENGÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN LEVEGŐVÉTELRE KÉSZTET

• viselete: nem okoz diszkomfort érzés

• formatervezés: gyűrű
• mért értékek: véroxigénszint -pulzusszám meghatározás, mozgás intenzitása az éjszaka folyamán
• adattovábbítás: Bluetooth segítségével
• pillanatnyi és folyamatos mérésre alkalmas
•  por és cseppálló (IP64)

•gyűrű anyaga: rendkívül masszív,de rugalmas szilikon
• vezérlés: manuális és applikáció segítségével
• applikáció nyelve: magyar
• visszajelzést ad: igen, diagramot készít
• besorolása: orvostechnikai eszköz
• kinek ajánlott? sportolók, Covid19 megbetegedés alatt, managerek, szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedők, egészségügyi dolgozók
• töltése: adatátviteli kábel - lítium akkumulátor (töltési idő: 2-3 óra, használat:12-16 óra)

 

Covid-19

A Covid-19 egyik tünete a nehézlégzés. Az O2 Ring pulzoximéter méri a vér oxigénszintjét és pontos adatot szolgáltat arról, hogy mi történik az Ön szervezetében. A megfelelő véroxigénszint 95 és 100% között van. Az O2 gyűrű rezgéssel figyelmeztet, amikor ez az érték 90% alá esik.

 

Műszaki paraméterek:

modell: PO2

mérete: 38X30X30

tömege: 15 g

oxigénszint mérése: 70-99%

vibrációs beavatkozás: alacsony SPO2 szint, alacsony és magas pulzus

vízálló: IP24

töltési idő: 2-3 óra

egyidejű használat: 12-16 óra

applikáció: Android 5.0-tól,IOS 9.0-tól, iPhone4-től 

töltése: adatátviteli kábel - lítium akkumulátor 

A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal, javasoljuk, keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.