Menü

Novel Coronavírus Antibody IgM/IgG Covid gyorsteszt 20 db

Várható szállítás: 2021. augusztus 13.

Használati utasítás                  

Csomagolási mennyiség:

20 teszt / doboz

Használat

Az új koronavírus (SARS-CoV-2) antitest (IgM / IgG) teszt egy in vitro diagnosztikai eszköz, amely immunkromatográfiát alkalmaz az új koronavírus IgM / IgG antitest kvalitatív kimutatására, szérum, plazma/vérvétellel a teljes vérmintában. Ez a teszt kiegészíti a SARS-CoV-2 fertőzéssel gyanúsított betegek diagnosztizálását, ahol a nukleinsavteszt negatív eredményt mutat. Használható nukleinsav-teszttel együtt a feltételezett fertőzéses betegek diagnosztizálására is. Nem használják az általános népesség szűrésére. A teszt kazetta formátumú, és kizárólag professzionális orvosi intézmények számára készült.

A pozitív eredmények további megerősítést igényelnek, míg a negatív eredmények nem zárják ki a SARS-CoV-2 fertőzést. Ez a termék klinikai felhasználásra korlátozódik, és 2019. december óta vészhelyzetekre tárolják. Tilos a terméket rutin klinikai IVD reagensként használni. A termék eredményei csak klinikai referenciaként szolgálnak, és további elemzéseket javasolnak mind a betegek klinikai tünetei, mind a többi laboratóriumi eredményei alapján.

Ennek a terméknek a felhasználása során a biológiai veszélyekkel kapcsolatos óvintézkedéseket meg kell tenni az egyes országok előírásainak megfelelően.

Az új koronavírust (SARS-CoV-2) légzőszervi megbetegedésként azonosították, láz, gyengeség, köhögés, légszomj tüneteivel. A súlyos tünetek között szerepel az akut légzőszervi distressz szindróma (ARDS), szeptikus sokk, metabolikus acidózis és koagulopátia. Bebizonyosodott, hogy ez a vírus emberről emberre terjed.

A teszt egy új koronavírus rekombináns antigén és az arany részecske kombinációját, valamint a monoklonális anti-humán IgM és a nitrocellulóz membránnal bevont monoklonális anti-humán IgG keverékét alkalmazza a minta újszerű koronavírus antitestének kvalitatív kimutatására. A teszteléshez mintát és hígítószert alkalmazunk, és a színes vonalakat vesszük figyelembe/olvassuk le. A minta felhordása és a mintahígító hozzáadása után a minta kapilláris úton vándorol a teszt alkotóelemei mentén. Ennek során a mintában szereplő új koronavírus antitest molekulák reagálnak az új koronavírus rekombináns antigén-arany részecske konjugátumával, és reagálnak az antihumán IgM és az antihumán IgG keverékére, amely a nitrocellulóz membrán tesztterületére van bevonva, és így anti- antitest-antitestantigén-arany részecske komplex színes tesztvonalakként jelez.

Cikkszám: 19018

Leírás és Paraméterek

Tárolás

4 ~ 30 ℃, tárolás sötét száraz helyen, érvényességi ideje 6 hónap.

Tilos fagyasztani vagy felhasználni a lejárati idő után.

Felhasználható az első nyitás után: 30 percig 20 ° C ~ 25 ° C-on, RH 50% ~ 60%

A gyártási és a lejárat dátuma a csomagoláson található.

(1) Ez a készlet felhasználható kimutatásra szérum, plazma vagy vér segítségével.

(2) A szérum- és plazmamintákat 2–8 ℃ hőmérsékleten, akár egy hétig, vagy fagyasztva (<-20 ℃) ​​lehet tárolni. Kerülje el az ismételt fagyasztást és olvadást; a vérvétel során vett teljes vérmintájának frissnek kell lennie.

(3) A vér- és plazmaminta antikoagulánsként EDTA-val, heparinnal vagy nátrium-citráttal készíthető.

Teszt

A vizsgálat megkezdése előtt olvassa el alaposan a használati útmutatót, majd a reagenskészletet és a mintákat a vizsgálat megkezdése előtt hagyja szobahőmérsékletűre melegedni/hűlni.

1. Vegye ki a tesztkazettát a fóliatasakból, és helyezze egy sima felületre. A tesztreagenseket a fóliatasak kinyitása után a lehető leghamarabb fel kell használni.

2. A pipetta segítségével 10uL mintát szívjon fel, tegye be a minta résébe és azonnal adjon hozzá két csepp (kb. 70uL) hígítót.

3. Olvassa le az eredményt 10 perc, de legfeljebb 15 perc elteltével.

Pozitív eredmények: A teszt kontrollvonalán (C-vonal) és a tesztvonalon (T-vonal) egy piros csík jelenik meg.

Negatív eredmények: A piros csík csak a teszt kontrollvonalán (C-vonal) jelenik meg.

Érvénytelen eredmények: A tesztvonalon vagy a teszt kontrollvonalán nem jelenik meg piros csík, vagy csak egy piros vonal jelenik meg a tesztvonalon, de a csík nem jelent meg a kontroll vonalon.

TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton is fel kívánjuk hívni a szíves figyelmét arra, hogy a megvásárolt termékek felhasználása során szakember közreműködése szükséges!

Ennek elmaradása esetén az eszköz megfelelő használata nem biztosított, így az azzal meghatározott eredmény nem lesz megbízható!

Felhívjuk továbbá tisztelt figyelmét, hogy a termékek által meghatározott eredmény kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi értelemben vett diagnózisnak, így gyanú esetén a szakorvosi vizsgálat nem mellőzhető!

Tájékoztatjuk, hogy a fentiekben szereplő felhívás figyelmen kívül hagyásával összefüggésben felmerülő bármilyen kárért az importőr és a forgalmazó (szállító) kizárja a felelősséget!

Tájékoztatjuk tovább, hogy az ajánlatban szereplő termékek megrendelésével úgy tekintjük, hogy a jelen dokumentumban foglaltakat tudomásul vették, azt kifejezetten elfogadták, egyúttal kijelentik, hogy a terméket humán gyógyászati/diagnosztikai cél megvalósítása érdekében vásárolják.