Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Lavender Freeze hűsítő gél levendulával – 175 ml

2.990 Ft
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
33%
Az akció időtartama: 2024. 04. 29. - 2024. 05. 31.
Várható szállítás: 2024. június 03.

Hűsítő gél levendulával és intenzív mentollal. A gyógyszerkönyvi levendula olajat is tartalmazó hűsítő gél azonnali enyhülést nyújt mozgásszervi panaszok, izomfáradtság, sérülés esetén. A gyorsan beszívódó gél extra mentol és kámfor tartalma biztosítja a hosszan tartó, „hidegterápiás” hatást a túlhűlés veszélye nélkül. A levendula természetes gyulladás és fájdalomenyhítő hatása régóta ismert és biztonságosan alkalmazható.

Legfontosabb hatóanyagok:

  • levendula: gyulladáscsökkentő, lokális fájdalomcsillapító hatású
  • kámfor: gyors hűsítő, helyi érzéstelenítő hatású
  • mentol: nyugtató, hosszan tartó frissítő, keringésfokozó hatású

Kiszerelés: 175 ml

Lavender Freeze gél élettani hatása:

A lágyrész (izom, ín) sérülések (rándulás, zúzódás, húzódás, túlerőltetés stb.) konzervatív kezelésének* része a sérült testrész mielőbbi hűtése. Hatására a szövetek, sejtek hőmérséklete csökken és az idegek vezetőképessége mérséklődik. Mindez enyhíti a fájdalomérzetet, csökkenti a bevérzést, a sérülés következtében kialakuló kóros izomspazmust (összehúzódást) és mérsékli a másodlagos ödéma kialakulását.

A hatóanyagok megfelelő kombinációja a fizikai hűtés mellett lokális mikrokeringés fokozó hatású is. A helyi vérkeringés fokozásának eredményeként gyorsítja a szöveti regenerációt, az ún. gyulladási faktorok elszállítását és segít ellazítani az izmokat.

 A gyógynövények együttes hatása biztosítja a legeredményesebb gyulladás és fájdalomcsillapító hatást.

 *RICE (rest, icing, compression and elevation, azaz pihenés, jegelés, kompresszió és megemelés).

 Gyógyszerforma:

A Lavender Freeze hatóanyagai vizes-alkoholos gélben vannak formulálva, mely gyógyszerforma különösen előnyös a hatóanyagok bőrbe szívódásának gyorsítására és az intenzív, elsődleges hűsítő hatás biztosításához.

A készítmény alkoholtartalma ugyanakkor hozzájárul, hogy a bőrön pl. a sportsérülés következtében kialakuló apróbb sérülések, horzsolások ne fertőződjenek el.

A vizes-alkoholos gél lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok bejutását követően a készítmény gyakorlatilag „nyomtalanul” eltűnjön a bőrfelületről, a bőr nem lesz ragacsos, zsíros tapintású, ruhán foltot nem hagy.

Cikkszám: GYFI250-1
Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.