Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Kiromed Delta gerincnyújtó pad

99.220 Ft (78.126 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. május 27.

Önkéntes egészségpénztárra is!

Munkahelyi egészségmegőrző eszköz

Könnyített összecsukható váz

Háton és hason is alkalmazható

Terápiás kezelésekre fejlesztett

Levehető fejtámla

Hosszított lábbefogó

Levehető fejtámla

120 kg teherbírás

KiroGYM programmal a gyorsabb eredményért.

Komplex gerinckezelő torna a padon, otthon kényelmesen.

Gyógytornász irányításával.

Cikkszám: 22138-1
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

SPECIÁLIS GERINCNYÚJTÓ ORVOSI ESZKÖZ, MELY HATÁSÁT A GERINC ÍZÜLETEINEK KÍMÉLETES HÚZÁSA RÉVÉN FEJTI KI

KiroGYM komplex gerincterápiás programmal.

Gyógytornász állította össze és tanítja meg a helyes kivitelezését. A padon nyújtunk, erősítünk háton és hason egyaránt kezdő és haladó szinten is.

A KiroMED orvostechnikai padok használatához minden vásárlónk megkapja ezt a speciális, otthoni kezelést nyújtó videó sorozatot.

Elsősorban porckorongsérvek, isiász, lumbágó, csigolyaelcsúszás, gerincferdülés, csípő panaszok, izomrövidülés műtét nélküli gyógykezelésére, valamint ezeknek a betegségeknek a megelőzésére szolgál. Segítségével megállíthatóak azok a degeneratív folyamatok, melyek a gerinc leépülését okozzák.

Orvostechnikai eszköz minősítéssel rendelkező, összecsukható vázrendszerű, gravitációs gerincnyújtó pad. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a biztonságos, hason fekve végzett terápiás kezelést. Ez az alkalmazási forma, a deréktáji szakasz kiemelésével, hatékonyabb nyújtást eredményez a lumbális szakaszon.

 A KiroMED Delta összecsukható mechanikus gerincterápiás, orvostechnikai gerincnyújtó pad, mely a leggyakoribb gerincbetegségek, a kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére lett fejlesztve.

A folyamatos szakértői és vásárlói visszajelzések nyomán számos változtatást eszközöltünk a gerincnyújtó padon. A tovább fejlesztéseknek köszönhetően stabilabb, biztonságosabb működést értünk el.

 A KiroMED Delta megerősített vázszerkezettel, állítható, igény szerint kivehető fejtámlája az átlag magasságtól eltérők komfortérzetét szolgálja. Stabilabb és kényelmesebb fekvőfelülettel rendelkezik, ezért nem válik kényelmetlenné a nyújtás közben. A bokánál csapos reteszeléssel rögzíthető lábbefogó szerkezet biztosítja a biztonságos terápiás kezelést. Az Önnek legmegfelelőbb dőlésszöget lánccal rögzítheti, melynek előnye, hogy nagyon finoman lehet hangolni a végállást. A lánc stabilan biztosítja azt is, hogy nyújtás közben a kívántnál lejjebb ne billenjen, így teljes biztonságérzetet ad a kezelés alatt.

Az egyedi fejlesztéseinknek  köszönhetően a KiroMED Delta gerincnyújtó padot hason fekve is lehet használni.

A hason fekve történő nyújtás kifejezetten ajánlott azoknak, akiknél a lumbális szakaszon alakult ki porckorongsérv, vagy kimondottan a deréktájéki szakaszon vannak állandó fájdalmai. Jó szívvel ajánljuk lumbágóban, isiászban szenvedőknek. Hason fekve a csípőcsont jobban kiemeli a deréktáji szakaszt, így a lumbális ív megtartása egyszerűbb, kiemelhetőbb, mint háton fekve. Érzésben a hason, és háton fekve nyújtás teljesen eltérő lehet azoknál, akik porckorongsérvvel élnek, ezért fontos, hogy lehetőséget biztosítsunk mindkét nyújtási forma használatához.

Ezen felül hatékonyan kezeli a csípő és térd kopások általi fájdalmakat is.

A gravitációs nyújtás egyértelműen hat a boka-térd és csípőízületekre, azonnal friss ízületi nedvet, kenőanyagot termel a porcok közé, olajozza a kopásnak és a legnagyobb terhelésnek kitett testrészeinket.

A KiroMED Delta gerincnyújtó pad tökéletes választás azok számára, akiknek a lakás mérete nem engedi meg, hogy egy fix vázas gerincnyújtó pad kerüljön beállításra, de gerincterápiás eszközt keresnek problémáik otthoni kezelésére.

Teherbírása folyamatos, mindennapos használatban 120 kg.

 

PLUSZ AJÁNDÉKBA egy pár szivacshengert adunk a KiroMED Delta gravitációs gerincnyújtó padhoz, mely a lábbefogó tartozéka, és kopása esetén azonnal ki tudja cserélni.

Az orvostechnikai KiroMED Delta gerincnyújtó padra kiemelkedő, 5 év garanciát vállalunk.

Az összeszerelés megkönnyítéséhez videót biztosítunk, melyben lépésről, lépésre mutatjuk a folyamatot.

KÖNNYED HASZNÁLAT MELYNEK TECHNIKÁJÁT VIDEÓBAN MUTATJUK MEG ÖNNEK.

Mielőtt megkezdené a pad használatát, kérdezzen meg szakembert, orvosát az Ön egészségi állapotának legmegfelelőbb kezelési módról!

 

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Testmagasság: 147 – 198 cm

Terhelhetőség: max. 120 kg

Alapterület: 71 x 115 cm

Magasság: 140 cm

Összecsukva a 115cm szétterpesztés kb. 50 cm-re zárható.

Szállítási méret (csomagolva):

131 x 77,5 x 14 cm

Súly: 24 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.