Menü

Higén+99 felület fertőtlenítő 1000 ml utántöltő

Ár:
6.640 Ft (5.228 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2020. november 03.

 A HIGÉN+99 egyedülálló magyar fejlesztésű környezetbarát, bio tisztító és fertőtlenítő folyadék.
Az ismert összes vírus és baktérium ellen hatásos, elpusztítja a gombákat, a penészt és az algákat. 100% környezetbarát. Engedélyezett élelmiszerekkel érintkező felületek fertőtlenítésére.

A gyártási technológiából és folyamatából adódik, hogy egy nagyon tiszta és természetesen naturális anyag keletkezik, ez a hipoklórossav = HOCl = HIGÉN+99. 
Ezért nem szükséges a felületről mindenáron lemosni, és ezért képes 100%-ban percek alatt lebomlani és környezetbarát módon távozni a felületről.
Többek között ezen ékes tulajdonságai miatt különösképpen alkalmas babaápolási kellékek és gyerekjátékok tisztítására és fertőtlenítésére, és a velünk egy háztartásban élő házi kedvencünk környezetének tisztán tartására.

Milyen területekre és milyen felületekre javasolt a fertőtlenítőszer használata?

Mivel széles hatásspektrummal rendelkezik, és kiemelkedő hatékonysággal fertőtlenít, szinte az ember környezetében felmerülő összes tisztítási és fertőtlenítési igényre nagy biztonsággal alkalmazható.
Tökéletes felületfertőtlenítést csak úgy lehet elérni az üzemekben, műtőkben, kórtermekben vagy bármely helyiségben ahol van vízhasználat, ha a fertőtlenítési művelet kiterjed a vízhálózatra, a mosdók, zuhanyozók felületére, csapok belső és külső felületére, az összefolyók és lefolyók felületére.  Azért fontos lépés ez, mert a kórokozók megtapadhatnak a csaptelepeken, csempefelületeken, lefolyókban és az aeroszolos vízpermet szállíthatja a kórokozókat egyik helyiségből a másikba, ezáltal újabb gócpontokat teremtve!

Cikkszám: 38212

Leírás és Paraméterek

Hatékonysága:
Az ismert összes vírus és baktérium ellen hatásos, elpusztítja a gombákat, a penészt és az algákat. Pl: HIV, H1N1, Influenza, Ebola, Zika, Pseudomonas, Legionella, Salmonella, Listeria, Staphylococcus aureus stb.

Tisztít, szagtalanít és fertőtlenít.

Engedélyezett felületfertőtlenítésre, ivóvíz és medencevíz fertőtlenítésre és engedélyezett élelmiszerekkel érintkező felületek fertőtlenítésére.
Egyedülálló, mert nem minden elektrolízises eljárással készült hipoklórossav alapú fertőtlenítőszer rendelkezik a HIGÉN+99-hez hasonló  virucid hatékonysággal és megfelelő csíraölő képességgel.
Környezetbarát, mert rövid idő alatt és 100%- ban lebomlik, ezáltal nem hagy maga után ökológiai lábnyomot, környezetbe jutva nem jelent veszélyt a vízi világra, nem szennyezi a talajt és a növényvilágot.
Bio tulajdonsággal rendelkezik, mert biokémiai folyamat mintájára készül, pH semleges, használatához nem szükségszerű kesztyűt, védőöltözetet, szemüveget, maszkot viselni, mert a kipermetezett fertőtlenítőcseppek a bőrrel érintkezve nem okoznak felületi sérülést a kézfejen, vagy a szabadon hagyott testfelületeken. Hosszútávú használata ellenére sem vált ki allergén reakciókat, nem idéz elő fojtó köhögési rohamokat, émelygést, stb.
2013. óta van forgalomban és a mai napig nem érkezett visszajelzés arra vonatkozóan, hogy használójának bármiféle kellemetlenséget kellett volna elviselnie miközben a HIGÉN+99-el tisztított és fertőtlenített.