Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

MicroINR véralvadásmérő rendszer

316.230 Ft (249.000 Ft + ÁFA)

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Várható szállítás: 2024. július 26.
A microINR® véralvadásmérő készülék INR szint meghatározására alkalmas eszköz. A rendszeres INR szint ellenőrzés K-vitamin antagonista alapú orális véralvadásgátló terápiát folytató páciensek számára létfontosságú. A rendszer friss kapilláris vérmintából kvantitatív módon határozza meg a prothrombin időt majd kalkulálja az INR értéket. Otthoni önellenőrzésre és professzionális felhasználásra egyaránt alkalmas in vitro (testen kívüli) diagnosztikai eszköz.
Cikkszám: U00024847
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A microINR® véralvadásmérő rendszer része a teszt elvégzéséhez használt mikrofluidikai gyorsteszt (Chip). Az eldobható Chip biztosítja a nagy pontosságú és gyors INR meghatározást, illetve a minták közötti keresztfertőzések és felhasználásból eredő esetleges hibák kiküszöbölését. A Chipen lévő QR kód biztosítja az automatikus LOT kódolást.

A microINR® point-of-care véralvadásmérő rendszer pontossága megfelel az ISO 17593 szabványnak. A készülék hozdozható kivitele lehetővé teszi az INR szint ellenőrzését a páciens otthonában, rendelőben, illetve kórházi osztályokon egyaránt. A rendszer használata nagyon hasonló egy egyszerű, otthoni vércukorszint méréshez, semmilyen előképzettséget nem igényel. A használattal kapcsolatos praktikák elsajátíthatók a magyar nyelvű bemutató videóból. A készülék rendszeres kalibrációt és karbantartást nem igényel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.