Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Go2sleep alvásmonitorozó készülék

47.590 Ft
43.770 Ft (34.465 Ft + ÁFA)
8%
Az akció időtartama: 2024. 07. 23. - 2024. 07. 31.
Várható szállítás: 2024. július 26.

Az alvási apnoe szindrómát ismeri fel a készülék és kimutatást ad az alvás minőségéről. (alvási apnoe tünetek: reggeli fejfájás, szájszárazság, fáradság hosszú alvás után).  Az ujjra erősített érzékelő alvás közben finom rezgéseket ad ki annak érdekében, hogy segítsen leküzdeni az oxygénhiányt. Okos készülék, mobiltelefon segítségével az ingyenesen letölthető applikáció segít bennünket az adatok elemzésében.                                                                                   Méri:   

 

Cikkszám: U00032627
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A horkolás

Mi az és miért horkolok?

A horkolás egy általános állapot, mely akkor fordul elő,amikor a levegő áramlását a szájon vagy az orron át valami fizikailag akadályozza. Amikor ez a folyamat súlyosabbá válik, azt hívják obstruktív alvási apnoe szindrómának (OSAS).  OSAS – A beteg légzése alvás közben rövid időre leáll az oxigénszint esik, néha akár nagyon veszélyes szintre is.

Az OSAS következtében az emberek fokozottan vannak kitéve más egészségügyi problémák kockázatának, mint például magas vérnyomás, cukorbetegség, elhízás, valamint szív- és érrendszeri betegségek, illetve növeli a depresszió és akár a demencia esélyét is.

Légzéskimaradás?

A Go2Sleep professzionális AHI megfigyelést és észlelést, valós idejű alvás minőség analízist és pontos AHI kimutatást biztosít használója számára. Az AI eszközök új generációjával Ön képes nyomon követheti az alvását, az alvási apnojéját és egészségesebbé tenni az alvását.

Automatikus összesített felhasználói adatok kimutatása

Rendkívül egyszerűen használható. Viselje bármelyik ujján és folytasa napi rutinját. Másnap már készen várja az elkészült átfogó alvási jelentése.

Átfogó alvási jelentés csak neked!

A MI alkalmazás nyomon követi az alvás minőségét minden este. Ez magában foglalja az összes nélkülözhetetlen alvási és egészségügyi adatot, beleértve az alvási stádiumokat, pulzusszámot, AHI-t (Apnea Hypopnea Index: az  alvásfüggő légzészavarok súlyossági fokának megítélésére szolgáló mérőszám) testmozgásokat, alváshiányt, és ami még fontosabb a felhasználóra szabott, egészségügyi tippet ad.

 OSAS Riasztó

Amikor az eszköz alvás közben apnoét észlel rezgéssel figyelmezteti Önt, ezzel növelve az esélyét annak, hogy tudattalanul megváltoztatja alvási helyzetét, ezzel csökkentve az alvási apnoe valószínűségét.

Te és szeretteid mindannyian az appban!

Szinkronizálja a Go2Sleep készüléket az alkalmazás segítségével Bluetoothon, keresse meg családtagját az azonosító alapján és állítsa be családként, így nyomon követheti a szeretteit, bárhol is legyenek.

Alvási jelentés exportálása 

A GO2SLEEP folyamatosan rögzíti az adatokat. Az APP képes percenként adatokat megjeleníteni, mindezt négy dimenzióban teszi (pulzusszám, vér oxigén, alvási szakaszok, dobás és fordulás).

Az eredmény exportálható egy pdf-fájlba, amelyet bármikor meg lehet osztani vagy kinyomtatni.

A GO2SLEEP az ön jelentése alapján egészségügyi tanácsadást is nyújt Önnek.

A csomag tartalma: 

  •   1db Go2Sleep otthoni alvásvizsgálat

  •   1db USB-kábel

  •   1db  Töltő

  •   1db Felhasználói útmutató és garancia

  •   3 db Szilikon gyűrűtartó

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.