Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Fényterápia a mindennapokban

Egyre inkább tudatosul az emberekben, hogy a kémiai gyógyszerek mellékhatásai, valamint az operációk erőteljes beavatkozásai milyen hatással vannak testünkre, egyre többen vannak, akik biztosabb módot keresnek arra, hogy megszabaduljanak betegségeiktől.

Egy polarizált fényű lámpa megoldást jelenthet az egész családunk számára.

Hogyan hat a fényterápia?

Az Active Light  polarizált fényű lámpa egy  orvostechnikai fényterápiás eszköz, mely élénkítő és természetes hatással bír.

Élénkítő: A fényterápia serkenti és megváltoztatja a testben zajló regeneráló és helyreállító folyamatokat, valamint a test védelmi rendszerében zajló folyamatokat is.

Természetes: A fényterápia természetes módon hat, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait.

Milyen betegségekben alkalmazható a polarizált fényű lámpa?

A polarizált lámpa számos megbetegedésben önállóan is teljes gyógyulást eredményezhet. Pl: ficamok, horzsolások, égések, gyulladások stb.

Más betegségekben kiegészítő kezelésül szolgál a gyógyszeres vagy más egyéb kezelések mellett. Pl: cukorbetegség, ízületi gyulladások, magas vérnyomás, stb..

Szinte minden betegségben valamilyen formában, akár gyógyítás, akár megelőzés, akár kiegészítő terápiaként használható.

Milyen hatása van a polarizált fénynek?

A polarizált fény hatására:

ˇ javul a vér keringése a hajszálerekben;
ˇ harmonizálódnak az anyagcsere-folyamatok,
ˇ megerősödik az immunrendszer;
ˇ megélénkülnek a szervezet regeneratív és reparatív folyamatai;
ˇ felgyorsul a sebgyógyulás;
ˇ enyhül a fájdalom, csökken az intenzitása.

Milyen típusú és méretű lámpát vásároljunk?

Jelenleg a piaci kínálat túlságosan nagy, nehéz eligazodni.

Dr. Deák Sándor belgyógyász szakorvos véleménye segíthet a döntésben:

„ Én a tapasztalataimat a Bioptron és az Activlight lámpával szereztem, jelenleg is ezt a kétfajta lámpatípust használom a 30 ágyas Szarvas Ápolási Osztályon, ahol zömmel súlyos állapotú betegeket kell kezelni. Mindkét lámpával csak kedvező tapasztalataim vannak. Rendszeres használattal nemcsak az általános állapot javítható, hanem a gyógyszerek mennyisége is lényegesen lecsökkenthető.”

A lámpa méretének eldöntése elsősorban anyagi természetű. A kislámpa színterápiával tökéletesen elegendő egy család számára. Nagyízületek kezelésére egy közepes méretű lámpa ideális. A nagyméretű lámpák inkább gyógyintézetek részére nyújtanak megoldást.

 Van-e mellékhatása?

A polarizált fényű lámpakezelés olyan gyógymód, amelyiknek mindezidáig nem regisztráltak káros mellékhatását.

Csak színterápiával együtt vagy önmagában is használható?

A polarizált fényű lámpa önmagában az alap (sárga) színnel is használható. Ugyanakkor elmondható, hogy színterápia használatával eredményesebb a kezelés és rövidebb a kezelési idő.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog