Szeretnénk minél jobb élményt biztosítani webáruházunk látogatásakor, ezért szeretnénk, ha elfogadná a sütinket >>>

Egészségmonitor Checkme Pro

179.000 Ft (140.945 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2022. május 31.
EKG, pulzoximetria, alvás ellenőrzés, vérnyomás kontroll, infra lázmérés, lépésszámláló. Bluetooth kapcsolat mobil eszközökkel, ingyenes mobil alkalmazás, ingyenes számítógépes szoftver.
Cikkszám: 10011-2

Leírás és Paraméterek

Rosszul alszik, fáradtan ébred? Gyakran magas a vérnyomása? Vagy légzési gondokkal küzd, esetleg asztmás? Netán szívtáji fájdalmak, “szívdobogás” ézés gyötri? A CheckMe – Egészség Ellenőrző Műszer egy forradalmi találmány azoknak, akik szeretnék ezeket a kontrollokat rendszeresen, bárhol, bármikor, egyszerűen és saját maguknak – tehát orvos nélkül elvégezni mindössze egyetlen perc alatt!

Professzionális több funkciós orvosi eszköz

Ideális kiegészítő minden orvos számára

Klinikailag jóváhagyott, kompakt és könnyű (mindössze 65 g)

Méri a különböző életfunkciókat – külső érzékelők segítségével, vezeték nélkül is

A lehető legpontosabb beépített mozgásérzékelő

Az alvásmegfigyelő felfedi az alvási apnoét

Fitness programok (nem csupán) szórakoztató gyakorlatokkal

Lépésszámláló, távolság- és az elégetett kalóriák mérése

Mobiltelefonon vagy tableten megtekinthető adatok Bluetooth segítségével

Mérete körülbelül egy névjegykártyának felel meg

Kardiológia a zsebben

A CheckmePro megbízhatóan ellenőrzi, rögzíti és azonnal azonosítja a kóros EKG-t. Az 500Hz-es szélessávú frekvenciának köszönhetően valóban rögzíti az EKG minden részletét, a mérési adatok pedig bármikor újra megtekinthetők. A készülék egy professzionális EKG algoritmussal rendelkezik, amely részletes tájékoztatást ad a pulzusszámról, az ST-szakaszról, a QRS időtartamról, valamint a QT / QTC intrevallumról.

Oximéter + alvásmonitor

A készülék vezetékes módon vagy vezeték nélküli is lehetővé teszi az SpO2 mérését, a külső SpO2 érzékelő ugyanis tökéletesen kimutatja az alvási apnoét. A vér oxigénszaturációjának méréséhez csak helyezd az ujjad az SpO2 érzékelőbe, és 20 másodpercen belül megvan az eredmény. Ez az érzékelő kényelmes, puha felülettel rendelkezik, és akár 10 órás mérést is rögzít. A mért értékek részleteinek megtekintése speciális mobil alkalmazás által, vagy PC szoftveren keresztül történik.

Belföldi és orvosi használatra

A CheckmePro nem csak orvosi, hanem otthoni üzemmódot is kínál, így megelőzés és napi ellenőrzés céljából is használható. A készülék lehetővé teszi az összes rendelkezésre álló változók vezeték nélküli mérését, és az eredmények 20 másodpercen belül megjeleníthetők. A mért értékek szükség esetén könnyen hozzáférhetők Bluetooth-on, mobiltelefonon vagy tableten keresztül, és ezeket elektronikus úton elküldheted orvosodnak vagy egészségügyi tanácsadódnak is. Mindez ellenőrző mérésekhez és sürgős esetekben igen hasznos lehet.

A fentiekben leírt egyedi mérési funkciók függenek az eszköz speciális verziójától. A Checkme Lite verzió csak néhány funkciót tartalmaz, a Checkme Pro Holter viszont minden ismertetett funkcióval rendelkezik. A Checkme Pro verzió a Holter kivételével minden funkciót tartalmaz.