Menü

Clungene Covid-19 Gyorsteszt (Antigén) 25 db

Várható szállítás: 2021. augusztus 13.

Clungene COVID-19 antigén gyorsteszt kazetta

A szabályok betartása, a maszkviselés és a tömegrendezvények elkerülése mellett is felütheti a fejét a koronavírus egy cégnél vagy közintézményben. Ilyenkor elengedhetetlen a tömeges tesztelés, hiszen csakis így lehet teljes képet kapni a veszély mértékéről. A Clungene COVID-19 gyorsteszt praktikus és megfizethető, ráadásul az üzemorvos akár házon belül is elvégezheti a munkatársak tesztelését.

Kulcs a megelőzéshez

Az antigén gyorsteszt tökéletes kiegészítő a webshopunkban is kapható IgG/IgM gyorsteszthez. Ha az utóbbi teszt pozitív eredményt mutat, érdemes az eredményt az antigén tesztel ellenőrizni és megerősíteni. Az antigén gyorsteszt kazetta emellett segítséget nyújt a kontaktszemélyek ellenőrzésében, és megbízható információval szolgál, ha a cégnél valaki COVID-19-re jellemző tüneteket mutat.

Az IgG/IgM és az antigén gyorsteszt együttes használatával mindig pontos képet kaphat dolgozói aktuális egészségi állapotáról. Ez pedig létfontosságú, ha szeretné elkerülni a kényszerű leállást vagy a tömeges táppénzeket. A vállalkozás saját tesztkészletének köszönhetően Ön nem lesz kitéve az állami tesztkapacitásnak, így a várólisták és az esetleges teszthiány sem érinti a céget.

Az antigén gyorsteszt működése

Mint minden vírusnak, a SARS-CoV-2-nek is létezik egy csak rá jellemző fehérjéje. Immunrendszerünk ez alapján a fehérje alapján ismeri fel a vírust, és kezdi meg a védekezést, azaz az antitestek termelését. Hasonlóan a PCR-teszthez, az antigén teszt is a fehérje jelenlétét azonosítja, vagyis közvetlenül képes kimutatni a vírust a szervezetben. Fontos tudni, hogy az antigének általában a tünetek megjelenése után 7 napig mutathatók ki a szervezetből, érdemes tehát a tesztelést erre az időpontra tenni.

Előnyök:

·         A tesztelést akár az üzemorvos is elvégezheti

·         Az eredményre alig 15-30 percet kell várni

·         A teszteléshez nincs szükség vérvételre. Az elvégzéshez az orr- vagy a szájgarat nyálkahártyájáról kell mintát venni.

·         Jelentősen költséghatékonyabb, mint a PCR-teszt.

·         Már a fertőzés korai szakaszában megbízható eredményhez juthat.

Cikkszám: 1144-2

Leírás és Paraméterek

TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton is fel kívánjuk hívni a szíves figyelmét arra, hogy a megvásárolt termékek felhasználása során szakember közreműködése szükséges!

Ennek elmaradása esetén az eszköz megfelelő használata nem biztosított, így az azzal meghatározott eredmény nem lesz megbízható!

Felhívjuk továbbá tisztelt figyelmét, hogy a termékek által meghatározott eredmény kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi értelemben vett diagnózisnak, így gyanú esetén a szakorvosi vizsgálat nem mellőzhető!

Tájékoztatjuk, hogy a fentiekben szereplő felhívás figyelmen kívül hagyásával összefüggésben felmerülő bármilyen kárért az importőr és a forgalmazó (szállító) kizárja a felelősséget!

Tájékoztatjuk tovább, hogy az ajánlatban szereplő termékek megrendelésével úgy tekintjük, hogy a jelen dokumentumban foglaltakat tudomásul vették, azt kifejezetten elfogadták, egyúttal kijelentik, hogy a terméket humán gyógyászati/diagnosztikai cél megvalósítása érdekében vásárolják.