Termékek Menü
Ön itt jár: > >

blog

2017-03-10 13:16:34

Ismerd meg szíved üzenetét!

A stroke a második leggyakoribb halálok a világon, évente több, mint 5 millió ember halálát okozza. A WIWE kifejezetten a pitvari fibrilláció által okozott stroke kockázatbecsléséről ad visszajelzést.

Mindössze 1 perc:

  • EKG mérés
  • Stroke (AFIB) rizikóbecslés
  • Hirtelen szívmegállás
  • rizikóbecslés
  • Véroxigénszint mérés
2016-09-13 12:24:10

Egész testünk súlya a (testméretünkhöz képest) kicsi területre, a talpi részre nehezedik. A test súlyának cipelése alaposan igénybe veszi lábunkat, lábfejünket.

Manapság ritka teljesen egészséges lábfejjel találkozni, a legtöbb embernek lúdtalpa, kalapácsujja vagy egyéb elváltozása van a lábfején, lábujjain. Legalább annyira fontos a lábproblémák kialakulásának megelőzése, mint a már meglévő elváltozások kezelése, szinten tartása.

2016-08-03 11:15:42

 

Mit tehet az, akinek nincs ideje az aktív mozgásra, de szeretné visszanyerni vagy megtartani alakját? Adunk néhány tippet! Olvassátok Évi tollából:

2016-07-12 10:17:09

Szerencsére egyre többen döbbenünk rá, hogy a különböző tisztálkodó szereknek, a bőrünkön keresztül bevitt mesterséges anyagoknak milyen egészségkárosító hatása van.  Manapság egyre több gyártó hirdeti a  parabén, alkohol és alumínium mentes termékeit, de mit is jelent egy valódi natúr kozmetikum?

2016-07-05 10:35:16

Manapság gyakran találkozhatunk sportközvetítésekben a testre ragasztott színes szalagokkal. Nem egy újabb divatőrületről van szó, hanem az egyik leghatékonyabb módszerről a mozgásszervi problémák kezelésében: a kineziológiai tapaszról.

A tapaszok nem csak sportolóknak biztosítanak segítséget, hanem a hétköznapi emberek számára is megoldás nyújthatnak.

2016-06-14 11:02:50

A gravitáció hatására napközben csigolyáink összenyomódnak és a csigolyák közötti kocsonyás anyag egy része átszivárog a környező szövetekbe. Ez a zavartalan pihenések során regenerálódik, de soha nem teljesen. Az idő előrehaladtával a csigolyák közötti rés egyre csökken, melyhez hozzájárul a helytelen testtartás, mozgáshiány, nagymértékű terhelés is.

A gravitációs pad ebben nyújthat megoldást. Használata során a gerincoszlopot nem terheli nyomás és a függő helyzet következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, az izmok megnyúlnak.

2016-06-02 14:15:09

Ha helytelenül mérjük a vérnyomásunkat, valótlan értékeket kaphatunk, mellyel nem csak magunkat csapjuk be, hanem a kezelésünket is rossz irányba mozdíthatjuk.

A gyógyszeres kezelés beállításában rendkívül fontos szerepe van a rendszeres vérnyomásmérésnek. Sok esetben az otthon végzett mérések során teljesen más eredményeket kapunk, mint az orvosi rendelőben. Ezért is bír nagy jelentőséggel a helyes vérnyomás megaállapítása otthoni körülmények között.

2016-05-19 10:29:04

Legyen szó asztmáról, allergiáról vagy megfázásról, a sóterápia megoldást nyújthat a problémára.

A sóterápiás légúti eszközökről általánosságban elmondható, hogy használatukkal csökkennek az allergiás és asztmás panaszok, a fulladásos rohamok. Hatékonyan oldják a lerakódott váladékot a légcsőben és tüdőben a sónak köszönhetően. Csökkentik a nyálkahártya irritációt, a nátha, a tüdőgyulladás és arcüreggyulladás panaszait.

2016-05-05 11:19:30

Egyre inkább tudatosul az emberekben, hogy a kémiai gyógyszerek mellékhatásai, valamint az operációk erőteljes beavatkozásai milyen hatással vannak testünkre, egyre többen vannak, akik biztosabb módot keresnek arra, hogy megszabaduljanak betegségeiktől.

Egy polarizált fényű lámpa megoldást jelenthet az egész családunk számára.

2016-04-18 10:29:45

A Magyarországi fő népbetegségek közé sorolható a cukorbetegség, a koleszterinproblémák és a köszvény.

A betegségek kialakulásának megelőzésében és a már meglévő problémák kezelésében is kiemelkedő szerepe van az otthoni diagnosztikának.

De miért is fontos a cukor-, koleszterin-, húgysav szint otthoni ellenőrzése?

Vélhetően sokunkban jelen van a betegség, úgy, hogy nem is tudunk róla. Az időben diagnosztizált betegeknél a tünetek könnyebben kezelhetőek, a szövődmények megelőzhetőek!

Miért a Röntgen Kft.

Meggondolta magát?
Semmi baj... de tényleg... nálunk ezt 30 napig megteheti indoklás és harag nélkül
 nálunk 30 napig meggondolhatja magát, ha nem jó terméket vett

Csak küldje vissza a terméket és kicseréljük, vagy az árát visszafizetjük!

A legtöbb termékünk raktáron van, így rendkívül gyorsan szállítunk!
1 nap alatt, saját raktárkészletről házhoz szállítás

...amit pedig rendelnünk kell, arról mindenképpen 1 munkanapon belül tájékoztatjuk!

Nem talál valamit?
Több ifnformációra van szüksége?

hatékony segítséget tudunk adni akár orvosszakmai kérdésekben is
Kérdezzen bizalommal, mert azonnal segíteni tudunk orvosszakmai kérdésekben is!

Aki nálunk vásárol, azt mindig meglepjük valamivel...