Termékek Menü

Arianna orrszívó porszívó

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.640 Ft (1.291 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2019. március 27.A kisbabák orrából a váladékot úGy távolítja el, hogy ez nem kellemetlen, de mégis hatásos. A készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív ! KÉSZÜLÉK A SZÍVÁSERՐSSÉGET ÖNMAGA BESZABÁLYOZZA !
 
Az orrszívó elvi ismertetése:
A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Az egyik legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek még nem tudja kifújni az orrát, és időbe tellik, míg az újszülött és a fiatal csecsemő megtanul szájon át lélegezni. Az orrban felgyülemlett váladék ezért igen megnehe-zíti a légzést, rossz közérzetet okoz, és az egészséget károsító további szövődmények: a fül, az arcüreg és az alsó légutak megbetegedéseinek forrásává válhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele.Erre a cálra a porszívóhoz kapcsolt orrszívó kiválóan alkalmas. Természetesen az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell. A váladékszívás a szakorvosi kezelés kiegészítését, a közérzet és a légzés javítását, valamint a következmények megelőzését szolgálja.

 

 
Cikkszám: 158133

Leírás és Paraméterek

A kisbabák orrából a váladékot úgy távolítja el, hogy ez nem kellemetlen, de mégis hatásos. A készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív ! KÉSZÜLÉK A SZÍVÁSERŐSSÉGET ÖNMAGA BESZABÁLYOZZA !

Az orrszívó elvi ismertetése: A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Az egyik legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek még nem tudja kifújni az orrát, és időbe tellik, míg az újszülött és a fiatal csecsemő megtanul szájon át lélegezni. Az orrban felgyülemlett váladék ezért igen megnehe-zíti a légzést, rossz közérzetet okoz, és az egészséget károsító további szövődmények: a fül, az arcüreg és az alsó légutak megbetegedéseinek forrásává válhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele. Erre a cálra a porszívóhoz kapcsolt orrszívó kiválóan alkalmas. Természetesen az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell. A váladékszívás a szakorvosi kezelés kiegészítését, a közérzet és a légzés javítását, valamint a következmények megelőzését szolgálja.

Miért a Röntgen Kft.

Meggondolta magát?
Semmi baj... de tényleg... nálunk ezt 30 napig megteheti indoklás és harag nélkül
 nálunk 30 napig meggondolhatja magát, ha nem jó terméket vett

Csak küldje vissza a terméket és kicseréljük, vagy az árát visszafizetjük!

A legtöbb termékünk raktáron van, így rendkívül gyorsan szállítunk!
1 nap alatt, saját raktárkészletről házhoz szállítás

...amit pedig rendelnünk kell, arról mindenképpen 1 munkanapon belül tájékoztatjuk!

Nem talál valamit?
Több ifnformációra van szüksége?

hatékony segítséget tudunk adni akár orvosszakmai kérdésekben is
Kérdezzen bizalommal, mert azonnal segíteni tudunk orvosszakmai kérdésekben is!

Aki nálunk vásárol, azt mindig meglepjük valamivel...